Killing Floor 2 se dočká systému mikrotransakcí
Killing Floor 2 Novinka Killing Floor 2 se dočká systému mikrotransakcí

Killing Floor 2 se dočká systému mikrotransakcí

Jan Kalný

Jan Kalný

39

Tvůrci naštěstí slibují, že půjde jen a pouze o kosmetické doplňky.

Reklama

Hned zkraje je nutno říct jedno - ne, nejedná se o další případ jako u Payday 2, kde nové skiny z větší části nabízely také lepší statistiky pro zbraně. V tomto případě se jedná pouze o kosmetické úpravy vaší postavy a zbraní.

Samotný systém se jmenuje Zed-conomy a bude fungovat podobně jako v případě Team Fortress 2 nebo Counter-Strike. Během hraní budete získávat různé krabice a plánky, ke kterým si musíte pro jejich otevření koupit klíč. Tím ale samotná podobnost nekončí. Předměty budou mít svou vlastní úroveň vzácnosti (samozřejmě čím vzácnější, tím dražší), přičemž skiny na zbraních budou mít dodatečnou úroveň obnošenosti. Přesně tak, jako v Counter-Strike: Global Offensive.

Abyste ale nesmutnili a nezačali na Tripwire nadávat, teď přichází na řadu ty lepší věci. Většinu, ne všechny, ale většinu věcí budete moci získat pouhým hraním. Ty nejvzácnější skiny půjdou získat pouze přes krabici nebo plánek, zatímco zbytek půjde získat i prostým hraním. A některé skiny půjdou získat dokonce pouze hraním.

Druhou dobrou věcí je fakt, že část výdělku půjde samotným tvůrcům skinů (o což se z větší části postará komunita), zatímco zbytek půjde na tvorbu nových free updatů.

Všechny věci samozřejmě budete moci vyměňovat a prodávat, takže si ve finále možná i nějaké to euro vyděláte. Více si můžete přečíst v oficiálním FAQ. Ve finále to nezní tak hrozně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama