Koncepty ze zrušeného filmového BioShocku
BioShock Novinka Koncepty ze zrušeného filmového BioShocku

Koncepty ze zrušeného filmového BioShocku

Michal Burian

Michal Burian

11

Nadějný projekt nakonec nikdy nevznikl. Do podmořského světa Rapture se můžeme vydat pouze ve stejnojmenné first-person střílečce.

Reklama

Málokdo ví, že filmový BioShock byl naplánován před vydáním hry. Bohužel filmová verze nebyla nikdy realizovaná. Její režisér Gore Verbinski prozradil, že nebyli schopni najít studio, které by poskytlo dostatečné finanční prostředky pro vytvoření děsivého podmořského světa.

Herní podoba BioShocku se odehrává v roce 1960 a hráč se vžijete do protagonisty se jménem Jack, jenž se po letecké nehodě nad oceánem dostane do podvodního města Rapture. Město vybudovala skupina bohatých vědců, umělců a filozofů. Chtěli tu tajně a nerušeně bádat mimo okolní svět, a aby se nemuseli zpovídat okolním úřadům. Bohužel zjistili, že čas je neúprosný a začali všichni stárnout. To se jim nelíbilo a chtěli ovládnout i toto, tak začali s genetickými pokusy, aby si prodloužili délku života. Pomoci jim v tom měl objevený plazmid ADAM.

Podle mého by bylo zajímavé podívat se na filmový BioShock. Bohužel jsme se nedočkali a vypadá to, že se možná nikdy nedočkáme. Alespoň si můžete prohlédnout koncepty, které napovídají, jak si film představoval Gore Verbinski a jeho tým.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama