Krvavé Hatred vyjde oficiálně s českou lokalizací
Hatred Novinka Krvavé Hatred vyjde oficiálně s českou lokalizací

Krvavé Hatred vyjde oficiálně s českou lokalizací

Michal Burian

Michal Burian

33

O české titulky se postarala redakce serveru Centrum Her.

Reklama

1. června letošního roku na Steamu vyjde Hatred. Jde o kontroverzní střílečku, kde se hráči vžijí do chladnokrevného antagonisty, který je naplněn nenávistí proti lidstvu. Zloduch žije na předměstí státu New York. Připraveno bude sedm úrovní, v nichž se budete volně toulat a šířit strach. Zabít budete moci, kohokoliv budete chtít, ať jde o policejní jednotky nebo nebohé civilisty.

Pokud se na hru těšíte a vyhledáváte hry s českou lokalizací, tak máme pro vás dobrou zprávu. Hatred vyjde oficiálně s českou lokalizací. Ta je již dokončena a bude mezi devíti podporovanými jazyky na Steamu. O překlad Hatred se postarala redakce serveru Centrum Her, která se domluvila s vývojáři ze studia Destructive Creations.

„Preložených je 100% textov v hre aj všetky Steam Achievementy + ovládacie prvky pre XBox One a PlayStation 4. Niektoré výrazy boli tak vulgárne, že sme sa ako slušní ľudia pri preklade dosť zapotili,“ informuje Lukáš Kanik, šéfredaktor webu Centrumher.eu.

„Ďakujeme Destructive Creations, že nám dali tú možnosť a dúfame, že ich podporíte kúpou hry v Česku, alebo na Slovensku,“ dodává Lukáš a směřuje hráče na oficiální stránku, kde je možné si hru předobjednat, stejně tak na Steamu.

Na Centrumher.eu si můžete přečíst rozhovor s vývojáři Hatred.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama