Květnové ohlédnutí šéfredaktora
Speciály Novinka Květnové ohlédnutí šéfredaktora

Květnové ohlédnutí šéfredaktora

Martin Zavřel

Martin Zavřel

40
Platformy PlayStation PlayStation 5

Není čas se zastavit!

Reklama

To byl měsíc, jaký Zing ještě nezažil.

Doslova.

Kromě jiného jste totiž svojí návštěvností opět přepsali historický rekord Zingu, již poněkolikáté v relativně krátké době. A navíc jste tentokrát zlomili i několikaletý rekord v jeho čtenosti.

Je mi jasné, že v tom má prsty mafie... pardon, chtěl jsem říct Mafia. Rozhodně si toho ale všichni v redakci vážíme, tím spíš, že po opadnutí rozruchu okolo remaku Mafie se velká část z vás, kdo jste na Zing kvůli tomu zavítali, začala pravidelně vracet. Kromě redaktorů to vlilo novou energii do žil i našim programátorům, kteří v květnu pracovali s extra nasazením a výsledkem bylo další zrychlení webu, oprava několika menších i větších chyb a další vylepšení chování Zingu na mobilech (odkud nás čte překvapivě mnoho z vás).

Květnové ohlédnutí šéfredaktora

Za pár hodin nám začne nový měsíc a je to tradičně ten, ve kterém bychom se normálně dočkali E3. I tentokrát to vypadá, že se na nás chystá záplava herních odhalení a ukázek, byť rozprostřených do delšího časového období. Již příští týden nám Sony ukáže několikrát odloženou a vylepšenou prezentaci klíčových titulů pro Playstation 5, která podle insiderů bude stát opravdu za to.

Květnové ohlédnutí šéfredaktora

Aby ale toho vzruchu v červnu nebylo málo, dočkáme se také příchodu jedné z nejočekávanějších a zároveň nejkontroverznějších her této generace: The Last of Us Part II. Ať už bude hra jakákoliv, nepochybně po svém vydání rozdmýchá všechny ty diskuze a vášně ještě více. Pro ty z vás, kdo se dočetli až sem, prozradím, že dojmy z hraní TLOU2 si na Zingu poměrně detailně rozebereme už zítra.

Květnové ohlédnutí šéfredaktora

Červen bude pro herní průmysl každopádně výjimečný měsíc a my už delší dobu plánujeme několik nových a speciálních aktivit, kterými to všechno podpoříme. Ostatně budeme slavit 10. narozeniny!

Květnové ohlédnutí šéfredaktora
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama