Lehce mysteriózní Root Letter dorazí ještě tento měsíc
Novinka Lehce mysteriózní Root Letter dorazí ještě tento měsíc

Lehce mysteriózní Root Letter dorazí ještě tento měsíc

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1

Podívejte se na nový příběhový trailer.

Reklama

O vizuálním románu Root Letter jsme toho ve spojitosti se západním vydáním mnoho neslyšeli (zmínili jsme se o ni pouze v souhrnných novinkách z východní herní scény), ale tomu je konec. Hru pro PlayStation 4 a PS Vitu vydá v Evropě PQube a to ještě tento měsíc 28. října.

Hra navíc bude k dostání ještě ve dvou dalších edicích, limitované a Pen Pal edici. Nabízí ji prozatím pouze Rice Digital, ale obsahuje standardní verzi hry Root Letter, prémiový art book (stejný jako byl vydán v Japonsku, ale celý přeložený do angličtiny), oficiální Root Letter soundtrack, dopisy a obálky, které ve hře používala Fumino Aya, velmi kvalitní tisk Minoboshi Taro Giclée na papíře Hahnemuhle a krabičku ve tvaru kabelky Fumino Ayai. Limitovaná edice obsahuje kromě kopie hry ještě výše zmíněný arbook a speciální obal na krabičku s obrázkem Minoboshi Tary.

PQube ale k Root Letter vydal úplně nový příběhový trailer. Tento vizuální román je vyprávěn prostřednictvím dopisů dívky jménem Aya, které vám psala už na střední škole. Aya se ale odmlčela a poslední dopis přišel až po mnoha letech. Vy se tak vydáváte do jejího rodného města a začínáte s vlastním šetřením, co se tehdy mohlo stát.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama