Life is Strange: Before the Storm vyjde hned ve třech krabicových edicích
Novinka Life is Strange: Before the Storm vyjde hned ve třech krabicových edicích

Life is Strange: Before the Storm vyjde hned ve třech krabicových edicích

Martin Cvrček

Martin Cvrček

24

Krabicovky s kompletní sérií vyjdou začátkem března. 6. března zároveň dorazí bonusová epizoda Farewell.

Reklama

Třídílná série Life is Strange: Before the Storm (recenze), která slouží jako prequel původního Life is Strange, je už několik týdnů kompletní. Až nyní se ale dozvídáme první konkrétní informace o krabicovém vydání, na nějž dojde 9. března v Evropě a 6. března ve Spojených státech.

V tyto dny na trh překvapivě zamíří hned tři krabicové edice Life is Strange: Before the Storm pro PC, PS4 a Xbox One. Všechny přitom obsahují tři základní epizody série na disku a digitální bonusy. Konkrétně jde o první epizodu původního Life is Strange, tři obleky pro hlavní hrdinku Chloe, mixtape mód, v němž si můžete poskládat seznam skladeb ze hry a poslouchat je během jedné cut-scény, a bonusovou epizodu Farewell. V ní se naposledy setkáme s Chloe a Max, protagonistkou původní série.

Teď už ke specifikacím jednotlivých edic. Jednak tu máme limitovanou edici, která zahrne fyzický artbook a soundtrack na CD, přičemž bude k dostání u příslušných prodejců. Alternativou je standardní edice, jež nabídne pouze disk se třemi základními epizodami a digitální bonusy zmíněné v předešlém odstavci. Nutno však podotknout, že bude nejprve k dostání jen na území Spojených států a do dalších regionů zavítá v dalších měsících.

Třetí a nejobsáhlejší edicí je Vinyl Edition. Kromě fyzického artbooku a soundtracku na CD obsahuje ještě sadu vinylových desek se soundtrackem a vše je zabaleno ve speciální krabici. Vinyl Edition je však v prodeji pouze v online obchodě Square Enix, a to za 69,99 euro.

Vinyl Edition dostupná jen v online obchodě Square Enix
Vinyl Edition dostupná jen v online obchodě Square Enix

Jak se tedy zdá, 9. března se v českých obchodech objeví pouze limitovaná edice, kterou bude v dalších měsících následovat standardní edice. Některé obchody budou navíc za předobjednávku krabicových verzí Before the Storm nabízet exkluzivní figurky Chloe a Rachel, zatím však není jasné, jestli si tato specialita najde cestu i k nám.

Závěrem tu máme ještě datum vydání již zmíněné bonusové epizody Farewell. Ta dorazí 6. března a kromě majitelů krabicových verzí k ní budou mít přístup i majitelé Deluxe edice, která je již nějakou dobu dostupná skrz digitální distribuci, případně vlastníci základní hry v digitální verzi, kteří si pořídí upgrade na Deluxe edici.

Krabicovou verzi Life is Strange: Before the Storm předobjednáte v obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk. Cena, nabídka a dostupnost jednotlivých edic bude ještě specifikována.

Figurky Chloe a Rachel jsou bonus za předobjednávku krabicových verzí ve vybraných obchodech
Figurky Chloe a Rachel jsou bonus za předobjednávku krabicových verzí ve vybraných obchodech

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama