Little Town Hero na PC a ukázka ze Scarlet Nexus
Scarlet Nexus Novinka Little Town Hero na PC a ukázka ze Scarlet Nexus

Little Town Hero na PC a ukázka ze Scarlet Nexus

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Apple iOS Android Android

Dále gameplaye ze Death Come True, Neptunia Virtual Stars nebo Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? Infinite Combate v Evropě a další.

Reklama

Little Town Hero

Studio Game Freak nakonec vydá 30. června simulaci Little Town Hero také přes Steam ve verzi pro PC. Tato verze má tedy být vydána pouhý týden po uvolnění fyzické a digitální verze pro PlayStation 4 a fyzické verze pro Switch, 23. června v Severní Americe a 26. června v Evropě. Trošku nezvykle se o tyto konzolové verze postará NIS America, ale PC verzi si vydává samo studio Game Freak.

Níže se můžete podívat na 20 minut z hraní hry Little Town Hero na Switchi.


Death Come True

Společnost Izanagi Games vydala nový trailer a screenshoty z interaktivní hry Death Come True, ve které hlavní postavy ztvárnili živí herci. Titul bude k mání celosvětově ve verzích pro Switch, iOS a Android od 25. června. Bude podporovat japonštinu, angličtinu, francouzštinu, italštinu, španělštinu, němčinu, korejštinu a zjednodušenou a tradiční čínštinu v podobě titulků.

Death Come True je nejnovějším projektem od Kazutaky Kodaky, tvůrce série Danganronpa. Kombinuje v sobě filmové prvky a videoherní principy, z čehož vznikl "interaktivní film" s příběhem, který se mění a vyvíjí podle rozhodnutí hráče, což logicky vede k několika různým koncům.

Death Come True bude později vydána také pro PlayStation 4 a pro PC.


Scarlet Nexus

Bandai Namco debutovalo napůl anime a napůl gameplay trailerem ke hře Scarlet Nexus, ve kterém bylo během live streamu Summer of Gaming 2020 od IGN ukázáno několik nových úryvků z hraní.

Scarlet Nexus vyjde ve verzích pro PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One a pro PC. Více se o hře dovíte zde. Pod videi ještě najdete galerii screenshotů hlavního hrdiny Yuita Sumeragiho.

Trailer

4K verze zde

Gameplay

Yuito Sumeragi (dabing Junya Enoki) je druhým synem rodiny Sumeragi, zakladatelů New Himuky. Yuito je popisován jako bystrý a pozitivně uvažující chlapec s nezlomným charakterem, který se připojil k silám Other Suppression Force potom, co byl zachráněn před jiným útokem.

Sumeragi jsou jednou z nejprestižnějších rodin New Himuky. Jeho otec je předsedou současné vlády a jeho starší bratr je ve službách OSF jako jeden z úředníků.

Yuito Sumeragi během svého výcviku prokázal schopnost rychle se zorientovat na bitevním poli a přizpůsobit své psychokinecké síly vůči okolním hrozbám. Není ale jasné, jestli je jeho psychokinecká síla spojena s jeho silnou touhou pomáhat druhým nebo jestli jeho síly pochází z genetických předpokladů dlouhé historie jeho rodiny.


Neptunia Virtual Stars

Compile Heart představilo dvojici ukázek z hraní hry Neptunia Virtual Stars. První ukázka je 12 minut dlouhá a je pořízena virtuálním YouTuberem Ileheartem ve spolupráci s Hibiki Ao z upd8.

Druhé video je aktuální pětiminutový trailer.

Neptunia Virtual Stars vyjde v Japonsku pro PlayStation 4 6. srpna a v roce 2021 v Severní Americe a v Evropě.


Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? Infinite Combate

PQube vydá 7. srpna šílenost jménem Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? Infinite Combate v Evropě ve verzích pro PlayStation 4, Switch (fyzicky i digitálně) a pouze digitálně přes Steam pro PC.

Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? Infinite Combat je mix dungeon crawlingu s prvky RPG a vizuálním románem, inspirovaném sérií anime Is It Wrong To Try To Pick Up Girls In A Dungeon?, rozšířeným o nový obsah. Kromě rozsáhlého příběhového režimu budou hráči moci otestovat své schopnosti v procedurálně generovaných Extra dungeonech a o dalších postavách se dozvědět něco víc během Date Events.

Příběh Is It Wrong To Try To Pick Up Girls In A Dungeon? Infinite Combate je zasazen do fantasy světa, kde se bohové rozhodli omezit své božské síly a hledají vzrušení ve světě nižších bytostí. Aby mohli komunikovat s lidmi, založilo každé božstvo takzvanou Familii, což jsou skupiny lidí, k nimž se mohou připojit různí dobrodruzi a vydat se do nebezpečného labyrintu zvaného Dungeon.


Super Robot Wars

Na obchodu Play-Asia se objevila výroční titul Super Robot Wars 30th Anniversary pro konzole PlayStation 5, PlayStation 4 a Switch.

Bandai Namco sice ještě nějakou speciální edici k 30. výročí série Super Robot Wars neoznámilo, ale série 20. dubna 2021 oslaví toto pěkné jubileum a tak je nanejvýš pravděpodobné, že společnost připravuje nějakou specialitu.

Little Town Hero na PC a ukázka ze Scarlet Nexus

 

Zdroj: Game Freak, Izanagi Games, Bandai Namco,

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama