Lodní bitvy ve Skull and Bones vyžadují taktické plánování
Novinka Lodní bitvy ve Skull and Bones vyžadují taktické plánování

Lodní bitvy ve Skull and Bones vyžadují taktické plánování

Yurris CZ

Yurris CZ

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Gameplay prezentuje úpravy, plánování i samotné bitvy.

Reklama

Velkým zpestřením pro Assassin's Creed IV: Black Flag byly rozhodně námořní bitvy v roli piráta Edwarda Kenwaye. Ubisoft se tedy rozhodl hráčů dopřát tuto "zážitkovou plavbu" v samostatné hře. Na loňské E3 bylo proto oznámeno pirátské dobrodružství Skull and Bones. Letošní prezentace v rámci svátku všech hráčů ukázala téměř vše, co můžeme od hry čekat.

Pokud si myslíte, že si vystačíte s tupým střílením z děl a narážením do protivníků beranidlem, jste na omylu. Každé výpravě za účelem vydrancování lodí převážejících cenné zboží předchází taktické plánování, dostatek informací i zajištění dostatečného množství zásob na často náročný boj. Po dobití následuje vydrancování lodě naší posádkou.

Herní ukázka se odehrává v Indickém oceánů během PvPvE režimu jménem Hunting Grounds. Vydat se přepadávat obchodní cesty a potápět nepřátelské lodě můžete samozřejmě na vlastní pěst, ale i jako součást pirátského gangu. Jakmile bude stoupat pomyslným žebříčkem proslulosti, těžký pirátský osud vám bude házet dřevěné protézy pod nohy. Budete čelit čím dál více náročnější oponentům. Dejte si pozor, zdánliví přátelé se mohou obrátit proti vám za účelem zbohatnout...

Hunting Grounds bude k dispozici po boku čistě PvP módu Disputed Waters. Zde se utkáte na dedikovaných serverech proti dalším čtyřem hráčům z konkurenčních pirátských gangů. Jde o bohatství, rovněž i o holý život. Dalším herním režimem jsou Deadly Encounters, více informací se dozvíme později.

Ať už chcete rychlou a obratnou loď nebo silnou válečnou fregatu, výběr je čistě na vás. K dispozici nám bude široká škála nejrůznějších úprav naší kocábky. Každý vizuální aspekt lodi bude upravitelný, včetně plachet, kormidel, barvy i vzhledu nás, coby kapitána. Samozřejmostí jsou i vylepšení děl, minometů či samotné munice.

Pokud se chcete ponořit do nehostinného oceánu o něco dříve, Ubisoft opět spustil registrace do uzavřeného beta testu, zaregistrovat se můžete ZDE. Skull and Bones vyjde v roce 2019 na PlayStation 4, Xbox One a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama