Makai Shin Trillion představuje jednotlivé postavy
Novinka Makai Shin Trillion představuje jednotlivé postavy

Makai Shin Trillion představuje jednotlivé postavy

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

4

V novém šestiminutovém traileru se postupně seznámíme s celým obsazením tohoto strategického RPG.

Reklama

V novém šestiminutovém trailer k připravované hře Makai Shin Trillion můžete vidět postupně všechny důležité postavy tohoto strategického RPG, které v Japonsku vychází na kapesní konzoli PS Vita už tento čtvrtek 23. července.

Makai Shin Trillion se od mnoha standardních RPG v mnoha ohledech dost odlišuje. Samotné souboje jsou určitým mixem klamných útoků a klasické RPG simulace, ale dopředu je známa doba, ve které Trillion (což je jméno vašeho nepřítele a ne přímo hra) zaútočí. Co to pro hru znamená? Hráči se musí zaměřit na levelování svých postav, aby pak byly v předem daném čase co nejlépe vycvičeny.

Boj s Trilliony samotnými pak není jen o zabíjení. Zaměřit se musíte na přípravu pro pozdější chvaty a musíte být schopni zasadit dorážecí údery. Podobně třeba jako u série Oreshika, kdy stačilo zabít vůdce skupiny. Pro milovníky vizuální podívané pak můžeme říci, že se vzhled Trillionu bude postupně měnit podle toho, kolik zranění v bitvě obdrží.

Makai Shin Trillion je pak první "díl" nové série videoher, které budou určitým způsobem sjednoceny pod společnou značkou Makai Ichiban Kan.

Screenshoty a artworky z Makai Shin Trillion zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama