Postavte se bohu s bilionem HP!
Novinka Postavte se bohu s bilionem HP!

Postavte se bohu s bilionem HP!

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Makai Shin Trillion vyjde v roce 2016 jako Trillion: God of Destruction také na západě.

Reklama

Strategické RPG Makai Shin Trillion od režiséra Disgaeay 4 vyšlo v Japonsku letos v červenci na konzoli PS Vita. I když se moc o případné lokalizaci nemluvilo, přišla společnost Idea Factory International se zprávou ohledně jejího vydání v Severní Americe a v Evropě fyzicky i digitálně na jaře roku 2016 pod názvem Trillion: God of Destruction.

Vžijete se v něm do role Zeabolose, který se musí v boji postavit bohu s biliony HP! Na podporu ale budete mít šest různých kandidátů na Overlordy, které si díky úzce zaměřené přípravy, vytvořením silných vazeb a také obětováním nakloníte na svou stranu a pomocí nich zastavíte boha Trilliona před konzumací Underworldu.

Váš hlavní protivník bude mít bilion HP. Vyjádřeno číslem to vypadá takto: 1 000 000 000 000 a jak ho porazíte, záleží na vaši individuální strategii a vyškolení pomocníků. Mezi jednotlivými bitvami budete mít čas strávit chvíli s každým z vašich šesti uchazečů o titul Overlord. Možná s nějakým z nich prožijete také milostný příběh.

Jednotlivé bitvy pak budou probíhat v termínu, který znáte dopředu a zatímco Trillion spí, máte čas na trénink. Budete zabírat tréninkové lokality a objevovat náhodně generované truhly nebo vylepšovat a posilovat zbraně.

Hra také nabízí dostatečný důvod k opětovnému zahrání. S každou novou hrou se vám kompletně přenáší vaše předchozí statistiky, plus si můžete odemknout více možností zakončení příběhu. Ve finále je v nabídce více než 10 konců, což je další důvod proč znovu povstat a pokračovat v boji!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama