Novinka Marvel's Avengers a hromada nových záběrů

Marvel's Avengers a hromada nových záběrů

Ondřej Partl

Ondřej Partl

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Hraní za Thora, hlavní záporák MODOK a kooperační mise.

Reklama

Jak jsme slibovali ve včerejším článku, tak se i stalo. Ve středu proběhl vůbec první stream z cyklu nazvaného Marvel's Avengers War Table, který má za úkol tuto připravovanou akci od Crystal Dynamics blíže představit široké veřejnosti a případným zájemcům.

Na kompletní záznam se můžete podívat výše (záběry ze hry začínají v čase 28:20 a od času 53:55 začína slideshow obrázků ze hry a artworků). Celkově jsme se ale dočkali třech důležitých věcí.

Tou první je obšírnější představení příběhu a tedy i hlavního záporáka MODOKA (pravým jménem George Tarleton), který se snaží zničit veškeré superhrdiny, aby předešel případným dalším katastrofám, jaká se stala při Dnu A (úvodní mise hry), během něhož byla zničena velká část města a Avengeři byli rozpuštěni. Avšak postupně se stává čím dál více šílený (kvůli infekci Terrigen, která ho proměňuje v monstrum), pročež se brzy stane hrozbou pro celé lidstvo, kdy je potřeba opět povolat nejmocnější hrdinský tým světa, aby ho mohl zastavit.

Obšírněji nám byly představeny i tzv. War Zones, kdy se jedná o příběhové mise, které umožňují kooperaci až čtyřech hráčů (každý ovládá jednoho hrdinu), což díky rozdílným schopnostem hrdinů nabídne zcela nevšední zážitek, kdy spolupráce bude klíčovým bodem. Pokud však neoplýváte přáteli, můžete se na ně vydat i v sólo režimu, kdy se přirozeně upraví i jejich obtížnost. Příběh bude ale sestávat především z Hero Missions, které půjde projít pouze v jednom hráči.

Během hraní pak budete získávat nejrůznější vybavení (s různými statistikami a úrovněmi vzácnosti), vylepšovat schopnosti hrdinů a případně i získávat zcela nové kosmetické prvky. Veškerý tento postup se pak přenáší skrze všechny režimy.

Poslední samostatné video nám posléze více představuje hraní za Thora, jenž metá blesky kam se podívá a pro ničení svých nepřátel používá svůj věrný Mjölnir.

V červenci se pak při dalším streamu War Table dočkáme nových informací ohledně nového hrdiny, bety a taktéž i vydání plné verze, která na pulty obchodů dorazí 4. září na PC, PlayStation 4 a Xbox One, a to s českými titulky. Po vydání konzolí PlayStation 5 a Xbox Series X bude následně dostupná i tam.

Titul si můžete předobjednat v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama