Novinka Marvel's Avengers na nové konzole dorazí v březnu

Marvel's Avengers na nové konzole dorazí v březnu

Ondřej Partl

Ondřej Partl

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Společně s next-gen verzí se můžete těšit na nový příběhový obsah.

Reklama

Začátkem února bylo autory hry Marvel Avenger's přislíbeno, že se dočkáme nové epizody z cyklu War Tables, která blíže představí novou kampaň/operaci, v níž budeme hrát za Hawkeye (tentokrát za jeho mužskou verzi v podobě Clinta Bartona).

Tento jejich slib byl splněn, kdy se vy můžete podívat na kompletní devítiminutový záznam celé epizody (v náhledu).

V ní jsme se dočkali potvrzení, že se příběh této operace bude točit kolem jedné z možných budoucností, v níž invaze rasy Kree zničila Zemi, přičemž většina hrdinů padla. Verze Hawkeye v této budoucnosti však ještě před bojem odešla do "důchodu", tudíž jako jeden z mála přežil, kdy se plahočí pustinou a snaží se alespoň trochu napravit svět.

V přítomnosti se aktuální Hawkeye pak bude snažit předejít této invazi, kdy mu v tom pomohou další členové Avengers, ale i věrný pes Lucky.

Hlavním záporákem této operace bude Maestro, tedy zlý Hulk z budoucnosti, který v sobě kombinuje intelekt Bruce Bannera a surovost Hulka.

Z pohledu hratelnosti se u Hawkeye můžeme těšit na precizně mířené šípy, ale také i na některé útoky na blízko za pomoci meče, jenž byly inspirovány Clintovo "Ronin érou".

Společně s příchodem této nové příběhové linky a postavy se navíc můžeme těšit na vydání next-gen verze hry na PlayStation 5 a Xbox Series X/S, která nabídne vylepšený vizuál, hladší běh hry či rychlejší načítání. PS5 varianta také využije haptickou odezvu ovladače DualSense.

Majitelé verzí pro PS4 a Xbox One dostanou upgrade na next-gen variantu zcela zdarma, přičemž se hráči dočkají i podpory mezigeneračního hraní. Příjemnou zprávou také je, že je možné si přenést i své uložené pozice.

Vydání nové operace a next-gen verze je přichystáno na 18. března.

Titul si můžete zakoupit v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama