Men of War: Assault Squad 2 potichoučku odloženo
Men of War: Assault Squad 2 Novinka Men of War: Assault Squad 2 potichoučku odloženo

Men of War: Assault Squad 2 potichoučku odloženo

Michal Burian

Michal Burian

14

20. února nevyjde, počkat si budete muset do 20. března. Co vše hra nabídne?

Reklama

Vydavatelská společnost 1C Company bez velkého rozruchu odložila válečnou strategii Men of War: Assault Squad 2. Ta se měla na trhu původně objevit již 20. února letošního roku. Z dosud neobjasněných důvodů vyjde o měsíc později, přesně 20. března (thx stalkertwo).

Pokračování Assault Squad se bude odehrávat v Evropě, Severní Africe a Pacifiku. V singleplayeru se pochlubí novým módem ve stylu skirmishe, kde budou hráči v extrémních misích bojovat s tanky nebo se skrývat s odstřelovači. Krom toho bude k dispozici také multiplayer a kooperace jeden proti jednomu, čtyři proti čtyřem a dokonce i obrovské bitvy na velkolepých mapách se šestnácti hráči - 8v8.

Herní engine se dočká vylepšení, stejně tak grafické a zvukové efekty. Dále bude přidaná podpora multi-core, pokročilé shader technologie, upravené uživatelské rozhraní, vylepšena umělá inteligence a rozsáhlejší možnosti pro úpravu vozidel, od maskování, pancíře až po zbraně.

Samozřejmostí je podpora Steamu, respektive achievementů a integrace Workshopu.

Závěrem připomeňme minimální HW nároky. Windows XP/Vista/7/8, single-core procesor 4.0 GHz nebo dual-core 2.0 GHz, 2 GB RAM, grafická karta s podporou DirectX 9.0c a 6 GB volného místa na disku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama