Měsíc na Zingu aneb jak jsme začali
Novinka Měsíc na Zingu aneb jak jsme začali

Měsíc na Zingu aneb jak jsme začali

Redakce

Redakce

10

Právě v tuto chvíli je to přesně měsíc, co byl oficiálně spuštěn nový magazín o hrách Zing.cz. Co se za tuhle dobu událo a jak se nám vůbec daří? To vše a mnohem víc se dozvíte v této speciální novince.

Reklama

Ve středu 26. června letošního roku v 17:00 byl prostřednictvím pořadu Indian představen magazín Zing.cz. Doména byla odblokovaná pro všechny IP adresy o hodinu dříve. Za tuto krátkou dobu se vytvořila velmi silná základna fanoušků, která každý den navštěvuje Zing kvůli čerstvým informacím z herního světa a komentuje nejrůznější novinky, videa, články a speciály.

Popravdě jsme to vůbec nečekali. Za pouhý měsíc eviduje náš redakční systém přes 1000 komentářů, fanouškovská základna Zingu a Indiana stoupla na pěkných 2042 registrovaných uživatelů a návštěvnost se prozatím pohybuje okolo 2000 návštěvníků denně. Za takovou podporu vám patří nemalé poděkování.

Když jsme přemýšleli, co bychom za ten uplynulý měsíc vyzdvihli, tak by to byla nejspíše soutěž o klíče do bety Medal of Honor, velká soutěž s Princem of Persia, každodenní aktualizace novinek a opomenout nemůžeme, že jsme vám jako první v České republice přinesli datum vydání demoverze veleočekávané gangsterky Mafia 2.

Ještě jednou vám děkujeme za velkou podporu a doufáme, že s námi zůstanete také v dalších měsících. Máme toho pro vás připraveno ještě mnoho. Už teď plánujeme další velkou soutěž o originální hry a jako menší bonus jsme si pro vás připravili novou doménu. Ano, na Zing.cz se již nějaký ten den můžete dostat také prostřednictvím domény www.ying.cz.

Redakce Zing.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama