Mobilní hry seriálů Stranger Things a Game of Thrones
Novinka Mobilní hry seriálů Stranger Things a Game of Thrones

Mobilní hry seriálů Stranger Things a Game of Thrones

Michal Burian

Michal Burian

6

Populární televizní seriály dostávají své mobilní hry. Co od nich čekat?

Reklama

Fanoušci televizních seriálů Stranger Things a Game of Thrones se mohou těšit na mobilní hry pro iOS a Android. Hra podle amerického hororového televizního seriálu Stranger Things už dokonce vyšla a je zdarma ke stažení z App Store a Google Play. Dobrou zprávou je, že neobsahuje žádné mikrotransakce a můžete si u ní zkrátit čekání na druhou sezónu, která odstartuje 27. října.

Jen nečekejte příběh podle seriálu. V této hře, která vizuálním stylem připomíná akční adventury z 80. let, které jsou doplněné o pixel art a chiptune soundtrack, si zahrajete hned za několik postav, včetně jmen jako Hopper, Nancy a chlapci, kteří mají unikátní schopnosti k řešení hádanek. Těšit se ale můžete na návštěvu mnoha míst jako je Mirkwood Forest, Hawkins Lab, a Upside-Down.

Raději máte Hru o trůny? Tak to si budete muset ještě počkat. Mobilní MMO strategie Game of Thrones: Conquest je ještě ve vývoji, dočkáte se ji 19. října na App Store a Google Play a umožní vám si vybrat jednu z frakcí, abyste následně pečovali o rod, rozšiřovali království nebo formovali aliance. Chybět pochopitelně nebudou postavy ze seriálu.

Pokud vás hra Game of Thrones: Conquest zaujala, tak bude free-to-play s mikrotransakcemi. Více informací bohužel není ani na oficiální stránce. Když ale uděláte předregistraci, získáte in-game balíček v hodnotě padesáti dolarů

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama