V Telltale Games připravují sérii na motivy seriálu Stranger Things
Novinka V Telltale Games připravují sérii na motivy seriálu Stranger Things

V Telltale Games připravují sérii na motivy seriálu Stranger Things

Martin Cvrček

Martin Cvrček

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

V přípravě je také Minecraft: Story Mode ve formě interaktivního dobrodružství.

Reklama

Když před několika měsíci došlo k významné restrukturalizaci studia Telltale Games, bylo naznačeno, že ke změnám došlo mimo jiné z důvodu snahy zaměřit se na menší množství projektů. Jak se však zdá, moc dlouho tahle vize nevydržela. V tuto chvíli v Telltale chystají čtvrtou a poslední sérii The Walking Dead, která odstartuje 14. srpna, a pokračování The Wolf Among Us, jež dorazí v příštím roce. Ve vývoji je také vlastní značka studia a budoucnost po konci poslední sezóny seriálu Hra o trůny slibuje druhou sérii Game of Thrones. Ale to ještě není všechno.

V Telltale Games připravují hned dva projekty ve spolupráci s Netflixem. Jedním z nich je komerčně velmi úspěšný Minecraft: Story Mode ve formě interaktivního dobrodružství, jež bude k dispozici v rámci služeb Netflixu. Mnohem zajímavěji však zní vývoj epizodické série na motivy populárního seriálu Stranger Things. Tento seriál s prvky nadpřirozena a hororu odstartoval v roce 2016 a v tuto chvíli se připravuje třetí sezóna. Herní Stranger Things přitom dorazí na počítače i na konzole.

Více o obou projektech v tuto chvíli nevíme, což by se mělo změnit ještě do konce letošního roku. Z toho zjevně vyplývá, že na vydání dojde nejdříve v příštím roce. Stranger Things jsou každopádně seriálový fenomén a bude zajímavé zjistit, jak k němu v Telltal Games přistoupí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama