MX vs. ATV Supercross dorazí na nové konzole
Novinka MX vs. ATV Supercross dorazí na nové konzole

MX vs. ATV Supercross dorazí na nové konzole

Michal Burian

Michal Burian

Na konci letošního roku s detailnějšími motorkami, novými high-res texturami a dalšími grafickými vylepšeními.

Reklama

Společnosti Nordic Games a Rainbow Studios oznámily příchod závodní hry MX vs. ATV Supercross pro novou generaci konzolí PlayStation a Xbox v edici Encore. Hra se začne prodávat na konci letošního roku a nabídne detailnější motorky, nové high-res textur, zvýší se počet snímků za sekundu a dojde i na nový obsah.

MX vs. ATV Supercross Encore bude obsahovat více než 30 tratí, přes 80 licencovaných motokrosových společností, multiplayer pro 12 hráčů, split-screen pro dva hráče, volné ježdění a také obsah, který dosud nebyl ve hře pro předešlou generaci konzolí. Konkrétně jde o 12 venkovních tratí a dvě venkovní lokality z MX vs. ATV Alive.

V poslední řadě dojde k aktualizaci celého audio systému a v životním prostředí si budete moci všimnout nových efektů. Vývojáři navíc slibují plynulejší online hraní a tutoriál pro nováčky série, aby se naučili ovládat motocykl a získali potřebné tipy.

Připomeňme, že MX vs. ATV Supercross vyšlo v polovině října 2014 na PS3 a Xbox 360. Titul naleznete také na Steamu v Early Access verzi za 24,99€.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama