MX vs. ATV Supercross Encore koncem měsíce
Novinka MX vs. ATV Supercross Encore koncem měsíce

MX vs. ATV Supercross Encore koncem měsíce

Michal Burian

Michal Burian

Ve verzích pro PC a PlayStation 4. Xbox One verze dorazí později.

Reklama

Vydavatelská společnost Nordic Games upřesnila, že MX vs. ATV Supercross Encore ve verzích pro PC a PlayStation 4 bude možné zakoupit v Severní Americe a v Evropě od 27. října letošního roku za 30 euro. Xbox One verze je stále ve vývoji a vyjde později.

Detaily o hře jsme se dozvěděli v průběhu léta. Encore je vylepšená verze MX vs. ATV Supercross z loňského roku. Hra má nabídnout detailnější motorky, nové high-res textury, nový obsah a dojde i na zvýšení frekvence snímků za sekundu.

MX vs. ATV Supercross Encore bude obsahovat více než 30 tratí, přes 80 licencovaných motokrosových společností, multiplayer pro 12 hráčů, split-screen pro dva hráče, volné ježdění a také obsah, který dosud nebyl ve hře pro předešlou generaci konzolí. Konkrétně jde o 12 venkovních tratí a dvě venkovní lokality z MX vs. ATV Alive.

V poslední řadě dojde k aktualizaci celého audio systému a v životním prostředí si budete moci všimnout nových efektů. Vývojáři navíc slibují plynulejší online hraní a tutoriál pro nováčky série, aby se naučili ovládat motocykl a získali potřebné tipy.

Připomeňme, že MX vs. ATV Supercross vyšlo v polovině října 2014 na PS3 a Xbox 360. Titul naleznete také na Steamu v Early Access verzi za 24,99€.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama