Na YouTube jsou blokovány herní kanály
Novinka Na YouTube jsou blokovány herní kanály

Na YouTube jsou blokovány herní kanály

Michal Burian

Michal Burian

127

Už se nepodíváte na některá videa od Indiana, Game Informeru, Polygonu i spousty let's playerů <strong>+ video</strong>.

Reklama

Aktualizace: Podle aktuálních informací za blokování videí na YouTube může hudba v jednotlivých videích. Alespoň se na tom shoduje několik majitelů velmi oblíbených kanálů na YouTube.

Původní zpráva

YouTube začalo v posledních dnech až brutálně blokovat videa nejrůznějších let's playerů, kteří na svůj kanál umísťovali videa z hraní všelijakých populárních her. Na tom by zas nebylo nic tak zvláštního, kdyby do toho nespadaly i další velké kanály zahraničních i českých medií. Na YouTube jsou nedostupná některá videa od Indiana, Game Informeru nebo Polygonu.

A co, že za to může? YouTube mění pravidla a vyžaduje, aby kanály měly nové smlouvy s vydavatelskými domy, a to i přesto, že mají platné smlouvy. Ty jim jsou ale k ničemu. Robot jim automaticky video zablokuje (nebo dokonce může smazat celý profil), a to i některá, která nemají s hrou zas tolik společného a neobjevuje se tam žádný obsah, na který by si někdo mohl nárokovat práva.

Doufejme, že YouTube tento problém brzy vyřeší. Nás se to naštěstí netýká, my většinu trailerů a gameplay záběrů umisťujeme na náš server, kde nám videa nikdo nemůže zablokovat.

thx Games.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama