Nejlepší klučičí hry z webu Herní.cz
Novinka Nejlepší klučičí hry z webu Herní.cz

Nejlepší klučičí hry z webu Herní.cz

Redakce

Redakce

Vybrali jsme několik drsnějších titulů, které slabší povahy, případně něžné pohlaví, asi neocení.

Reklama

V těchto online hrách teče krev proudem, mrtvolami se nešetří a kladného hrdinu by člověk hledal marně.

Agony The Portal

Jako čerstvě probuzený král nemrtvých máte prostý cíl - zničit živý svět. K tomu vám kromě vražedného řemdihu a dalších zbraní poslouží i magické schopnosti, díky nimž se můžete během boje léčit či mocnými útoky kosit protivníky. V každé úrovni musíte přežít několik vln nepřátel, jejichž síla i počet pozvolna stoupá. Během hry ale roste také moc vámi ovládaného padoucha, který získává nové vybavení i skilly. Hra disponuje jednoduchým RPG systémem včetně bohatého stromu schopností, v němž můžete vývoj své postavy směřovat dle libosti.

Hrajte zdarma zde: http://www.herni.cz/hra-agony_the_portal

Wall Street Massacre

Úspěšnému podnikateli Jackovi z ničeho nic zmizí z účtu všechny peníze, což v něm logicky probudí hodně velkou dávku vzteku. Na začátku to odnese pouze rozkopaná televize, následně se ale Jack vydává do banky, kde už poteče krev. Hodně krve, protože kromě finančníků se mu na mušku dostane také policie. Ovládejte Jackovu zuřivost a zjistěte, co se stalo s jeho penězi. Syrovou atmosféru umocňuje především komiksové černobílé zpracování, ve kterém je každá kapka krve patřičně viditelná.

Hrajte zdarma zde: http://www.herni.cz/hra-wall_street_massacre

Sift Head: Street Wars

Další povedená střílečka s noirovým zpracováním a hutnou atmosférou. Hlavní postavou je Vinnie, na jehož hlavu je vypsána velmi tučná odměna. Kvůli tomu po něm jde jak ruská či italská mafie, tak obávaná japonská Yakuza. Vinnie se ale samozřejmě nevzdá bez boje a vy se tak v jeho kůži můžete vrhnout do zběsilých přestřelek s desítkami nepřátel najednou. Přežijete?

Hrajte zdarma zde: http://www.herni.cz/hra-sift_head_street_wars

Highway of the Dead

V principu závodní hra, která si však bere značkou dávku inspirace z brutální klasiky Carmageddonu. Místo chodců se ovšem pod kola vašeho závodního bouráku dostanou krvelačné zombie, které vám chtějí zabránit v dojetí do cíle a tím pádem uniknutí z dané zóny. Vaše auto je naštěstí na nárazy a krev na kapotě zvyklé a přejeté zombie vás tak nebudou výrazně zpomalovat, naopak za ně dostanete drobné peníze. Větší komplikací jsou výbušné barely, které se na silnici válí v hojném počtu, stejně jako dráty a jiné překážky. Střety s nimi vás mohou stát cenné vteřiny, protože na dojetí do cíle máte omezený čas. Svůj řidičský um můžete vyzkoušet na několika rozdílných tratích, utržené peníze pak lze investovat do nákupu lepšího vozu, který si s hordami zombie poradí ještě brutálněji.

Hrajte zdarma zde: http://www.herni.cz/hra-highway_of_the_dead

Sniper Assasin Story

Velmi jednoduchá hříčka, ve které se v roli odstřelovače budete snažit zlikvidovat zadané cíle. Před každou misí je potřeba důkladně nastudovat briefing, protože každý klient má specifické požadavky a někdy eliminace cíle vyžaduje i zapojení okolního prostředí. Zakázáno je navíc zastřelit kohokoliv kromě předmětu zakázky, takže je nutno obezřetně prozkoumat scénu a oběť nejprve identifikovat. Ovládání probíhá pouze pomocí myši, takže svoji zbraň máte dokonale pod kontrolou.

Hrajte zdarma zde: http://www.herni.cz/hra-sniper_assassin_story

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama