​Nintendo Labo Toy-Con 04: VR Kit v obchodech už 12. dubna
Novinka ​Nintendo Labo Toy-Con 04: VR Kit v obchodech už 12. dubna

​Nintendo Labo Toy-Con 04: VR Kit v obchodech už 12. dubna

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2
Platformy Nintendo Switch Switch

Podívejte se na nový trailer.

Reklama

Nintendo vydalo nový, sedmiminutový trailer k chystanému čtvrtému rozšíření Nintendo Laba Toy-Con, které bude obsahovat VR Kit a pro konzoli Nintendo Switch vyjde už 12. dubna. Nabídne desítky jednoduchých a zábavných hříček s virtuální realitou, určené jak pro děti, tak pro celé rodiny, včetně plošinovek a různých puzzlů.

Trailer nám poskytne kompletní přehled o možnostech sady, zbytek se dovíte z doprovodných informací.

„Nintendo Labo je od začátku navrženo tak, aby podpořilo představivost a kreativitu lidí všech věkových kategorií tím, že propojí skutečné a virtuální zážitky,“ řekl Doug Bowser, viceprezident pro prodej a marketing společnosti Nintendo of America. Tato nová sada má za úkol posunout celý koncept ještě o krok dál díky spojení virtuální reality s tvorbou Toy-Conů.

Všechny hry pro Nintendo Labo Toy-Con 04: VR Kit jsou navrženy tak, abyste je mohli mezi sebou sdílet, byly zábavné a prožívat s více lidmi. Každý člověk v místnosti může sledovat a užívat si reakce hráčů s VR brýlemi a také se přímo zapojit do zábavy. Některé hry dokonce umožňují hráčům, kteří nebudou mít nasazeny brýle Toy-Con VR, aby určitým způsobem mohli prohloubit zážitek na obrazovce. Pokud například jeden z hráčů zkoumá oceán a fotografuje fotoaparátem Toy-Con okolí, může si další osoba v místnosti vzít šnorchl Toy-Con a postavit se před kameru a nahánět ryby směrem k hráči.

Mezi již prozrazenými hrami najdete třeba Ocean Cameru, kde se budete potápět ve virtuálním moři a fotit mořský život. House Camera nabídne interakci s podivným tvorem, žijícím v domě, ve kterém můžete poznat potvůrku z Nintendo Labo: Variety Kitu. Marble Run je puzzle hra, ve které musíte využít fyziku a dostat kuličky přes kroužky. Doodle nabídne možnost vytvářet barevné 3D kresby pouhým pohybem Toy-Con Elephantu ve vzduchu a po dokončení je oživit.

Bird je přesně to, co je jeho název. Po obloze se budete pohybovat na zádech ptáka, budete sbírat předměty a pomáhejte malým ptáčkům. Bird Dash je podobný a nabídne soutěže v závodech a časovaných výzvách. Blaster je o souboji s mimozemskou invazí a obřími bossy v on-rail hře.

Nintendo Labo: VR Kit se bude prodávat ve dvou variantách. Jedna bude obsahovat všechny Toy-Con výtvory a druhá, menší, která bude obsahovat jen jejich výběr.

Kompletní Nintendo Labo VR Kit obsahuje Nintendo Switch software a materiál na stavbu všech šesti Toy-Con projektů - Toy-Con VR Goggles, Toy-Con Blaster, Toy-Con Camera, Toy-Con Bird, Toy-Con Wind Pedal a Toy-Con Elephant. K tomu všemu ještě držák na obrazovku a bezpečnostní kryt. Tato sada je dobrou volbou pro děti a rodiny, které se chtějí plně ponořit do virtuální reality.

Nintendo Labo: VR Kit - Starter Set + Blaster je startovní sada, obsahující Nintendo Switch Software a komponenty potřebné na sestavení Toy-Con VR Goggles a Toy-Con Blaster, nechybí ani držák na obrazovku a bezpečnostní kryt. Starter Set je skvělým vstupem do světa Nintendo Labo VR.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama