Nintendo své Labo VR podpoří hrami Super Mario Odyssey a The Legend of Zelda
Super Mario Odyssey Novinka Nintendo své Labo VR podpoří hrami Super Mario Odyssey a The Legend of Zelda

Nintendo své Labo VR podpoří hrami Super Mario Odyssey a The Legend of Zelda

Michal Burian

Michal Burian

Platformy Nintendo Switch Switch

Hry dostanou bezplatnou aktualizaci. Dnes se nám ukazuje Super Mario Odyssey.

Reklama

V pátek Nintendo uvede na trh novou sadu pro kreativní hráče. Labo VR Kit přináší na Switch virtuální realitu, kdy si z kartonu složíte brýle, vložíte Switch, připojíte Joy-Cony a zažijete nová dobrodružství. Japonská společnost hodlá VR Kit podpořit překvapivě i hrami Super Mario Odyssey a The Legend of Zelda: Breath of the Wild, které koncem dubna obdrží bezplatnou aktualizaci s podporou virtuální reality.

U Super Mario Odyssey budou Labo VR Kit podporovat tři nové mise v královstvích Cap, Seaside a Luncheon, kde budete sbírat hudební partitury. Když seberete všechny, budete moci sledovat koncert Maria a jeho přátel. U nejnovější Zeldy by zase mělo jít o kompletní podporu se vším všudy, což je hodně zajímavé a lákavé zároveň.

Dnes se můžeme podívat na první screenshoty z VR části Super Mario Odyssey. Obě aktualizace mají vyjít 23. dubna a Nintendo Labo Toy-Con 04: VR Kit bude v prodeji od 12. dubna – koupit můžete na Xzone.cz. Od virtuální reality na Switchi nemůžeme čekat zázraky, ale nápad je to zajímavý a mladší hráče by mohl zaujmout.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama