Nordic Games vydají Planetary Annihilation
Planetary Annihilation Novinka Nordic Games vydají Planetary Annihilation

Nordic Games vydají Planetary Annihilation

Michal Burian

Michal Burian

11

U nás to bude Comgad. Zeptali jsme se na lokalizaci.

Reklama

Aktualizováno: Společnost Nordic Games oznámila, že podepsala dohodu se studiem Uber Entertainment ohledně vydání strategie Planetary Annihilation. Spolupráce nezahrnuje pouze krabicové verze, ale také ty digitální. Nordic Games pomohou prosadit hru v digitálních distribučních kanálech.

Vývojáři Planetary Annihilation nedávno informovali, že hra vyjde až bude připravena - pravděpodobně se tak stane začátkem nadcházejícího roku. Titul je v současné době k dispozici v Early Access sekci Steamu za 54,99 euro.

U Planetary Annihilation berou tvůrci inspiraci u her jako Total Annihilation a Supreme Commander. Hra bude obsahovat kampaň pro jednoho hráče i režimy až pro 40 hráčů. Ti se budou moci utkat jeden na jednoho nebo vést masivní války v celé galaxii ve stylu „jeden za všechny, každý za sebe“.

Nordic Games před pár měsíci překvapili, v aukci o majetek THQ koupili spoustu licencí, včetně Darksiders, Red Faction a Titan Quest.

„Firma Nordic Games teď má napilno, obzvláště když jsme teď nakoupili všechna ta černá auta,“ prohlásil Klemens Kreuzer, ředitel Nordic Games, v luxusním šedém obleku. „Všichni se teď lépe oblékáme a přinášíme legendární značku RTS hráčům z celého světa ve velmi zvláštním krabicovém vydání pro hardcore fanoušky.“

„Nordic Games nám pomáhá představit příští generaci real-time strategií našim fanouškům z celého světa a podporovatelům na Kickstarteru,“ řekl Jon Mavor, ředitel vývoje z Uber Entertainment, který na sobě žádný oblek neměl. „Nemůžeme se dočkat, až tisku a fanouškům ukážeme, co se nám podařilo dát dohromady. Zrovna teď je krásné být součástí Uber Entertainment. Ačkoliv musím uznat, že zas TAK über jako naši partneři nejsme. Ty obleky jim ale sluší.“

Planetary Annihilation bude u nás distribuovat Comgad. Zeptali jsme se na lokalizaci, odpovědí nám ale bylo, že na to je ještě příliš brzy. Vše tak pravděpodobně bude Comgad s Nordis Games řešit až po svátcích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama