Nová funkce na Zingu - upozornění na nové komentáře
Novinka Nová funkce na Zingu - upozornění na nové komentáře

Nová funkce na Zingu - upozornění na nové komentáře

Redakce

Redakce

41

Přichystali jsme si pro vás další vylepšení, které vám zjednoduší a zpříjemní váš pobyt na Zingu.

Reklama

Kdo navštěvuje Zing pravidelně, možná tuší, že tu už od samého počátku máme přehled nových komentářů (https://www.zing.cz/komentare/). Ten se aktivním pisálkům určitě hodí, ale když nechcete sledovat nové komentáře ve všech diskuzích, stává se z tohoto přehledu čiré peklo. Zjistit, zda někdo reagoval na můj komentář v novince před 3 dny, už vlastně nejde a tak, pokud se nedáte, začnete staré články hledat a oklikávat.

A právě proto jsme si pro vás přichystali novou funkci, která automaticky sleduje, ke které novince, recenzi, videu atd. jste napsali svůj komentář a začne hlídat nové komentáře v tématu, který vás zajímá.

Upozornění na nové komentáře pak signalizuje v pravém horním rohu webu červeným obdélníčkem s číslem. To číslo reprezentuje počet nepřečtených komentářů a po rozkliknutí na vás vybafne roletkové menu s kompletním přehledem toho, co byste neměli zmeškat.

Pokud si článek otevřete, upozornění na nepřečtené komentáře automaticky z přehledu zmizí. Ale pokud nějaký komentář přibude, opět ho do seznamu zařadí. Aby upozornění zmizelo, není třeba lézt tam bezpodmínečně přes roletkové menu. Stačí si novinku, článek či video otevřít přes libovolný odkaz.

A kdyby vás náhodou nějaké dlouho žijící téma přestalo bavit, kdykoli se můžete odhlásit z odběru upozornění. Dokonce se můžete na stejném místě přihlásit ke sledování diskuze, aniž byste do diskuze přispěli vlastním dílem.

Ručně se můžete k odběru upozornění přihlásit nebo odhlásit nad každým komentářovým boxem.

Data sbíráme přibližně od včerejší půlnoci. Takže upozorněni na nové komentáře budete pouze v případě, že jste ten svůj napsali až dnes, někdo po vás stačil zareagovat a vy jste si jej ještě nepřečetli. Že je to nějaký moc složitý? :-) Tak piště komentáře a sami sledujte, jak to celé funguje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama