Nová videa a aktualizované galerie
Novinka Nová videa a aktualizované galerie

Nová videa a aktualizované galerie

Redakce

Redakce

Páteční den přinesl velkou porci všemožných videí a opomenout nemůžeme ani rozsáhlou aktualizaci naší galerie. Tak například Red Dead Redemption, Dead Rising 2, LEGO Universe, Dragon Age 2, Kinectimals, Kinect Sports, WRC, EA Sports MMA, Star Trek Online a mnoho dalšího.

Reklama

Dnešní den byl na videa a nové obrázky opravdu štědrý. Nebylo v našich silách, abychom o všem informovali v extra novince, tak jsme si pro vás připravili menší speciální novinku, v níž naleznete hezky pohromadě všechny videa, trailery a obrázky, které byly dnes na Zing.cz přidány.

Videa

Studio Blue Castle Games nás zve na další výlet do zombie světa Dead Rising 2, kde tyto nemyslící stvůry budeme zabíjet jak na běžícím pásu. Nebudeme je však pouze střílet pistolí, brokovnicí či samopalem, nýbrž si na ně vezmeme také motorovou pilu, hasák, hasicí přístroj, boxerské rukavice a další nástroje, které nám přijdou a pomůcky pod ruce.

Svou návštěvnou nás poctil také roztomilý tygřík z chystané hříčky Kinectimals a doprovodil ho trailer z Kinect Sports, kde se nám předvedou nejrůznější sporty, které budeme moci hrát prostřednictvím pohybového snímače Kinect – exkluzivně pro konzole Xbox 360:

Robotická akce Front Mission Evolved byla sice mírně odložena, to však nebrání vydavatelské společnosti, aby na svou hru začala lákat prostřednictvím zajímavého traileru:

Dnes jsme se dočkali také nového traileru na rally závody WRC. Jedná se o nadějnou hru, která však pravděpodobně nenabídne žádný velký simulátor, což je tak trochu škoda a jistě to zamrzí. No posuďte sami:

Nezapomeňte se podívat do sekce videí, kde naleznete ještě například Kingdoms of Amalur: Reckoning - Comic-Con 2010 Trailer, Monday Night Combat - Sniper Scouting Report Trailer, EA SPORTS MMA - Career Mode Trailer, Alien Swarm - Gameplay Trailer, Mafia 2 – Empire Bay gameplay nebo Star Trek Online - Season Two: Ancient Enemies Trailer.

Obrázky

Dnes jsme pro vás aktualizovali také obrázky. Prohlédnout si tak můžete čtyři obrázky z připravovaného DLC pro Red Dead Redemption, 47 nových obrázků z veleočekávané Mafie 2, 12 obrázků z dětského online RPG titulu LEGO Universe, první galerii z Battlestar Galactica Online nebo jeden nový artwork z Dragon Age 2.

Více naleznete v samotné sekci – galerie.

Pro dnešní den to bude vše. Nezapomeňte nás stále bedlivě sledovat, protože pátek pro nás rozhodně neznamená konec pracovního týdne.

Redakce Zing.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama