Nové Brothers in Arms bude autentické
Novinka Nové Brothers in Arms bude autentické

Nové Brothers in Arms bude autentické

Jan Kalný

Jan Kalný

20

Vývojáři z Gearboxu v čele s Randy Pitchofordem chtějí nový díl populární série Brothers in Arms autentický. Všechno je ale teprve na začátku vývoje a potřebují partnery.

Reklama

Poslední tři dny probíhala v anglickém Brightonu konference Develop, které se zúčastnil i Randy Pitchford zastupující Gearbox. Nejen, že včera odhalil, že tým pomalu ale jistě pracuje na novém díle Duke Nukema a hledá partnery, ale dneska zavedl řeč i na téma populární série Brothers in Arms, jejíž poslední díl, Hell's Highway, vyšel už v roce 2008.

Pokud máte dobrou paměť, určitě si vzpomenete, že na E3 v roce 2011 jsme viděli čtvrtý a úplně odlišně pojatý díl Furious 4. Pomalu ale jistě z toho nakonec sešlo a nebude se jednat o hru ze série Broter in Arms. Pokud se ale Furous 4 někdy dočkáme, to je otázka.

Ale zpět k věci - Randy Pitchford během mluvení o sérii prozradil, že chtějí nový díl mít autentický.

„Myslím si, že další Brothers in Arms hra musí být autentická. A to je přesně to, na čem jsme pracovali. Mám pocit, že máme se hrou nevyřízené účty a chtěl bych je srovnat. Trávím spoustu času tím, že nad tím přemýšlím,” začal pro IGN.

„Naneštěstí to vyžaduje spoustu zdrojů, energie a peněz, abychom mohli udělat to, co musí být uděláno. Takže to rozhodně není něco, o čem si myslím, že to můžu udělat sám. Potřebuju dobré partnery a mluvili jsme se spoustou dobrých lidí. Jakmile to dáme všechno dohromady a dohodneme se na vydání, spolupráci a dalších věcech, tak teprve pak o tom budu více mluvit.”

Soudě dle jeho slov se zdá, že Gearbox není prostě schopný udělat hru sám. Dělo se tak u Duke Nukem Forever, u Aliens: Colonial Marines, bude se tak dít u nového dílu Duke Nukema a teď se bude totéž dít i u Brothers in Arms. Jestlipak to není jenom záminka k tomu, aby, když všechno nepůjde podle plánu, mohl Gearbox svést vinu na někoho jiného. Stejně tak, jako to udělal už v minulosti. Nezapomínejme ani na to, že i Borderlands 3 podle všeho zatím nelze zrealizovat, protože vyžaduje více lidí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama