Novinky na Zingu - videorecenze, videopreview a sekce souhrnů
Novinka Novinky na Zingu - videorecenze, videopreview a sekce souhrnů

Novinky na Zingu - videorecenze, videopreview a sekce souhrnů

Redakce

Redakce

5

Herní portál Zing se pro vás snažíme neustále vylepšovat. Předtím, než pro vás však začneme otevírat velké sekce portálu, nabízíme vám i drobná vylepšení a změny, které zpříjemní pobyt na Zingu.

Reklama

Na portálu můžete nyní nalézt dvě nové sekce. Tou první a nejmarkantnější je sekce Videorecenzí a Videopreview, kterou vám nabízíme ve spolupráci s herním pořadem Indian. Ta bude doplňovat naše vlastní recenze, preview a speciály, abyste vždy dostali co největší pokrytí chystaných hitů a novinek na herním trhu. Sekci Video-článků naleznete vlevo pod odkazem Indian ve sloupku rychlé navigace, případně přímo v samotné sekci pořadu Indian.

Druhou sekcí je sbírka souhrnů Jeden za všechny aneb co nesmíte minout, kam se můžete vydat v případě, že jste tu dlouho nebyli a potřebujete doplnit zásobu informací tím nejdůležitějším a největším, co se za ten který týden událo. Nebo chcete být jednoduše vždy v obraze. Sekci souhrnů najdete opět vlevo, hned nad sekcí Video-článků.

Doufáme, že jsme vám udělali radost a těšíme se na vaše další návštěvy, komentáře a hodnocení. Chystáme pro vás i další změny a vylepšení, takže zůstaňte s námi!

Redakce Zing

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama