Novinky ze světa Borderlands
Novinka Novinky ze světa Borderlands

Novinky ze světa Borderlands

Ondřej Partl

Ondřej Partl

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Návrat Tales from the Borderlands, Borderlands 3 Director's Cut či valentýnský event.

Reklama

Studio Telltale Games, které můžete znát díky jeho epizodickým adventurám, se potýkalo s finančními problémy, pročež v roce 2018 zavřelo své brány, kdy společně s tím bylo odebráno hned několik jejich titulů z pultů digitálních obchodů.

Tento celek byl sice posléze oživen za pomoci LCG Entertainment, avšak některé jejich tituly stále nebylo možné zakoupit.

Mezi tyto hry se pak řadí i velice povedené Tales from the Borderlands, které v kompletní podobě vyšlo v roce 2015.

V tomto kousku jsme sledovali události mezi druhým a třetím dílem, které se zaměřovali na dvě postavy. Jednou z nich byl zaměstnanec společnosti Hyperion - Rhys, zatímco druhou je drsňačka Fiona.

Častokrát se právě Tales from the Borderlands považují za to nejlepší, co nám toto studio přineslo (recenze 9 z 10 zde), takže je rozhodně škoda, že případní noví zájemci nemohou tuto adventuru pořídit.

Každopádně dobré zprávy přeci jen občas přicházejí, takže bylo oznámeno, že se hra již 17. února vrátí do obchodů, jako je Steam, Epic Games Store, PlayStation Store a Microsoft Store.

Jen upozorníme, že nepůjde pořídit jednotlivé epizody zvlášť, ale zase vám budou fungovat staré uložené pozice, které navíc můžete přenést i na nové konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Aby těch novinek ze světa Borderlands nebylo málo, tak ještě navíc byla ohlášena speciální aktualizace Borderlands 3 Director's Cut.

Ta vyjde 18. března a společně s ní dorazí nový raid boss, další příběhové mise, výzvy Vault Cards, hromada odměn a pohled do zákulisí vývoje hry.

Od 11. do 25. února se pak vrátí event Broken Hearts Day, v němž lze získat různé tématické odměny.

Novinky ze světa Borderlands

Borderlands 3 pořídíte v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama