Nový BioShock se má odehrávat v 60. letech minulého století
Novinka Nový BioShock se má odehrávat v 60. letech minulého století

Nový BioShock se má odehrávat v 60. letech minulého století

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

8
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Hlavní lokací má být antarktické město.

Reklama

Nedávno jsme vás informovali o novinkách z chystaného čtvrtého dílu série BioShock. Ten má nést podtitul Isolation, přičemž se má odehrávat ve světě, rozděleném na dvě města, jedno podzemní a druhé navrchu. Bližší informace nově přinesl novinář Colin Moriarty během pátečního videa Sacred Symbols. Zde uvádí, že podle jeho zdrojů se bude nový BioShock odehrávat v 60. letech 20. století. Tyto informace potvrdili i další anonymní zdroje magazínu VGC.

Ono údajné rozdvojené město má potom být fiktivní antarktické Borealis. "Hra má kódové označení 'Parkside'. Bylo mi řečeno, že vývojářský tým má neuvěřitelnou volnost, aby to byla skvělá hra. To mi připadá a zní správně. Interně je hra velmi tajná a podle všeho zcela uzavřená. Zřejmě tam mají sklon k tomu, že dobře chápou, že tato hra bude srovnávána s tím, co dělal Ken Levine (tvůrce původního BioShocku)," uvedl ve videu Moriarty.

Na novém dílu pracuje studio Cloud Chamber, a to pravděpodobně od roku 2019, kdy společnost 2K oznámila, že byly zahájeny práce na hře, přičemž vývoj bude trvat několik dalších let. Ředitelem designu nového BioShocku je Jonathan Pelling, který se podílel na designu původního BioShocku, stejně jako kreativní ředitel Hoagy de la Plante nebo výtvarný ředitel Scott Sinclair. Ken Levin se na nové hře z tohohle universa nepodílí.

Inzeráty ohledně nabídky práce na stránkách studia Cloud Chamber mimo jiné naznačují, že nový BioShock bude hra s otevřeným světem. S jistotou se ale nedá nic říct přesně. Nezbývá než počkat na nějaké oficiální oznámení. Při troše štěstí se prvního takového oznámení dočkáme na The Game Awards příští týden.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama