Novinka Nový trailer a podrobnosti o Resident Evil Village Gold Edition

Nový trailer a podrobnosti o Resident Evil Village Gold Edition

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Zároveň byly spuštěny předobjednávky.

Reklama

Je tomu něco přes měsíc, co jsme se konečně dočkali plnohodnotného představení dlouho vyhlíženého DLC pro Resident Evil Village. To se skládá ze tří částí a Capcom dnes vydal novou ukázku, jež se zaměřuje na novinky v Mercenaries režimu.

Do něj přibude několik úrovní a hned tři nové postavy. Tou první je jedna z hlavních ikon celé série – Chris Redfield. Zkušený bojovník proti bioterorismu si zabíjením nepřátel naplňuje bar. Jakmile bude na maximu, může zapnout speciální Onslaught mód, v němž má výrazně zvýšené poškození, rychlost pohybu i přebíjení. Může používat také zaměřovač a seslat na nepřátele ničivou palbu.

Druhou postavou je Karl Heisenberg, jeden z hlavních záporáků ze základní hry. Jeho hlavní zbraní je obrovské kladivo, zároveň ale ovládá magnetické síly, pomocí nichž například může přitáhnou nepřítele k sobě. Navíc na monstra může vyslat svého svůj výtvor Soldat Jet který se však rozbije, pokud narazí do zdi.

Poslední novou postavou je Alcina Dimitrescu. Díky její výšce má v bojí velkou výhodu a nepřátele kosí především svými kovovými drápy. Čím víc útočí, tím se navíc zvyšuje její pohybová rychlost a poškození. Jako speciální schopnost pak může do boje povolat jednu ze svých dcer.

Připomenu, že DLC kromě novinek pro Mercenaries obsahuje také 3rd person režim pro základní hru a příběhové rozšíření Shadows of Rose.

Pokud máte o nový obsah zájem, tak už si ho můžete zakoupit, byly totiž spuštěny předobjednávky. Jestli jste už hráli základní hru, bude vás asi zajímat Winter's Expansion, kde jsou obsaženy všechny výše zmíněné novinky. To vás vyjde na 19,99 €.

Nový trailer a podrobnosti o Resident Evil Village Gold Edition

Kdybyste chtěli DLC pořídit společně se základní hrou, musíte sáhnout po Gold edici za 49,99 €.

V případě obou dostanete k předobjednávce jako bonus Street Wolf Outfit pro Rose.

Vše dorazí 28. října na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X|S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama