Obrazem: Směs historie, fantasy, sci-fi a mytologie. To je The Order: 1886
The Order: 1886 Novinka Obrazem: Směs historie, fantasy, sci-fi a mytologie. To je The Order: 1886

Obrazem: Směs historie, fantasy, sci-fi a mytologie. To je The Order: 1886

Michal Burian

Michal Burian

3

Aktualizováno o nové obrázky, artworky a informace.

Reklama

Kromě nových obrázků jsme se dozvěděli také několik detailů. Ústřední děj hry se zaměří na dobrodružství Graysona, kterého všichni znají pod sirem Galahadem. Právě sir Galahad nás ve hře seznámí s ostatními členy Řádu. Ve hře přitom budeme hrát za sira Galahada z reálného světa, stejně tak za rytíře sira Galahada.

Malory je rádce, Marquis de Lafayette je moudrý přítel, který umí v bitvě taktizovat, lady Igraine je jedna z mladších rytířů Řádů a sir Percival je nejstarší a nejzkušenější člen, který ví co dělá.

Zbraně budou ve hře často neobvyklé a dokážou překvapit. Nevrženy jsou tak, aby byly co nejvíce realistické a odpovídaly samotnému zasazení hry do 19. století během průmyslové revoluce. Nesmíme zapomínat, že The Order: 1886 je směs historie, fantasy, sci-fi a mytologie. Podle toho taky bude vše vypadat. Každopádně nebude chybět Arc gun pro střelbu na dálku a proti těžkým obrněným protivníkům, puška Thermite, Combo gun (univerzální zbraň) a Frag granáty (můžete je zaseknout do stěny nebo podlahy).

Více se o The Order: 1886 dočtete v předešlém článku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama