Odhaleny off-road závody Insane 2
Novinka Odhaleny off-road závody Insane 2

Odhaleny off-road závody Insane 2

Michal Burian

Michal Burian

2

Game Factory Interactive (GFI), jeden z předních ruských vydavatelů a vývojářů, představuje off-road závody Insane 2, které vyvíjí Targem Games <strong>+ galerie</strong>.

Reklama

Studio Targem Games, autoři Hard Truck Apocalypse, Battle Mages, MorphX či The Clutch, si opatřilo licenci na závodní off-road sérii Insane, kterou vlastnila společnost Codemasters, a oznamují ve spolupráci s GFI pokračování.

Insane 2 nabídne 10 multiplayerových a singleplayerových módů, obrovské, agresivní a detailní prostředí, bezohledné soupeře a velký výběr všelijakých off-road vozidel. Ty budou rozděleny do pěti tříd: 4х4, SUV, pick-upy, nákladní auta a extrémní. K dispozici budou tři různé automobily z každé třídy a samozřejmě unikátní bonusová auta pro nejbláznivější řidiče.

"Insane 2 je pozvánkou pro řidiče, kteří chtějí závodit v plné rychlosti ve dvaceti různých lokalitách, jež jsou plné zničitelných objektů. Při závodění se budete účastnit různých turnajů a pozvat můžete i své přátele v režimu více hráčů. Zapomeňte na silniční pravidla a užijte si adrenalinovou jízdu," dočteme se v tiskové zprávě.

Závody Insane 2 jsou prozatím bez data vydání, pravděpodobně ale vyjdou v letošním roce, a to pro PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama