Oficiálně potvrzeno Epic Mickey 2
Novinka Oficiálně potvrzeno Epic Mickey 2

Oficiálně potvrzeno Epic Mickey 2

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

3

O existenci téhle hry se sice už nějaký ten pátek ví, avšak oficiálního ano jsme se dočkali až dneska.

Reklama

Hra byla skrze Associated Press potvrzena s podtitulem The Power of Two, což chvíli na to na Twitteru odsouhlasil i Geoff Keighley. V samotném prohlášení pak Warren Spector fanoušky ujistil, že se mohou těšit na mnohem propracovanější gamesu.

U prvního dílu prý totiž udělal tu chybu, že nezačlenil fixní kameru a nepustil Mickeyho kromě Wii i na PS3 a X360, což hodlá s The Power of Two napravit. „Máme celý jeden tým, který se od vydání první hry věnuje čistě jen problémům kolem kamery.“

„A nepřestanou na nich pracovat až do dne, kdy pokračování pustíme do prodeje. Myslím, že můžu prozradit, že se v současné době mohou pochlubit už víc jak tisíci menšími či většími změnami. Naším cílem je, abyste až do závěrečných titulků nemuseli kvůli kameře nakukovat do manuálu.“

Mimo to se fanoušci dočkají i na drop-in/drop-out co-op multiplayer, přičemž kromě Mickeyho je logicky potvrzen i návrat Oswalda. A aby toho náhodou nebylo málo, můžete se pomalu začít těšit na muzikálová čísla z per Jima Dooleyho (skladatel) a Mika Himelsteina (textař).

„I pokud budete hrát singleplayer, Oswald bude stále přítomný, bude vám pomáhat. Není to jen bonusový multiplayerový charakter,“ doplnil Spector.

Závěrem ještě dodejme, že každé vaše rozhodnutí a každý váš čin přímo ovlivní podobu Wasteland, která se bude měnit i v rámci hudebních motivů. Samozřejmostí pak jsou nové lokace, ačkoliv se můžete těšit i na některá stará známá místa.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama