Oficiální název pro Game of Thrones MMO
Game of Thrones: Seven Kingdoms Novinka Oficiální název pro Game of Thrones MMO

Oficiální název pro Game of Thrones MMO

Michal Burian

Michal Burian

9

Vydavatelství Bigpoint oznámilo přesný název pro browserové MMO ze světa nekonečných mocenských intrik, válek a zrad.

Reklama

V březnu aktuálního kalendářního roku vydavatelská společnost Bigpoint oznámila Game of Thrones MMO, které připravuje společně se studiem Artplant (tvůrci Battlestar Galactica).

O hře jsme se vzápětí dozvěděli, že půjde o masivně multiplayerovou hru hranou v internetovém prohlížeči a že poběží na Unity engine.

Dnes již víme, že hra vyjde pod názvem Seven Kingdoms (Sedm království).

Podle dostupných informací bude zasazena do Západozemí (Westeros) v období první knihy (titulní Hry o trůny). Herní oblast bude sahat od jižního Králova přístaviště až k velké Zdi na severu, jež odděluje zombie a barbary od "civilizované oblasti" Sedmi království s jejich stěžejními rody Starky, Lannistery a Baratheony.

Hráči se tak připojí k jednomu z několika nižších rodů spřízněných s těmi většími a budou si užívat především vzájemných zápasů. Západozemí je totiž ponořeno do chaosu a cenou je královský status nad celou půdou. Menší rody se tak budou moci agilně spojovat s většími kánonickými rody vzanými z knižní předlohy, přičemž aliance to nebudou na věčné časy – velké rody se mezi sebou budou prát o přízeň menších a snažit se je přeplatit, a právě to slibuje značnou míru sympatických intrik. Bude jen na hráčích, kam vítr jejich plášť příště zanese.

Bližší detaily se dozvíte již brzy, připravujeme pro vás preview.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama