Vzniká Poject IGI: We Are Coming In
Novinka Vzniká Poject IGI: We Are Coming In

Vzniká Poject IGI: We Are Coming In

Martin Cvrček

Martin Cvrček

4

Na novém díle pracuje norské studio Artplant, které založili tvůrci původního Projectu IGI z roku 2000.

Reklama

Mnozí si možná vybaví taktickou střílečku Project IGI z roku 2000, na které pracovalo studio Eidos Interactive. Série dlouho spala, letos v lednu jsme se ale dozvěděli o plánech na její vzkříšení a nyní se opět naplno probouzí k životu. Ve vývoji je totiž hra s názvem Project IGI: We Are Going In.

Na v pořadí třetím titulu ze série pracuje norské studio Artplant, založené vývojáři ze studia Interloop, kteří se podíleli už na vývoji původní hry. Ti slibují přítomnost unikátních herních prvků i svobodu během hraní, díky níž je série známá.

Na bližší detaily si budeme muset počkat. Project IGI: We Are Going In je každopádně ve vývoji pro PC, přičemž někteří na základě množného čísla v podtitulu spekulují o zaměření na kooperativní multiplayer. Vývojáři dále na Twitteru naznačili, že by se mohl vrátit protagonista předešlých dílů, a také řeší možnost, že by byl vývoj zčásti financován crowdfundingovou kampaní.

Jak upozorňuje PC Gamer, který se zprávou přišel, práva na předešlé díly stále vlastní Square Enix, který je vydával. To znamená, že jen tato společnost může hry znovu uvést do prodeje. Ale protože to zatím neudělala, je dost nepravděpodobné, že by se v blízké době něco změnilo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama