Omrkněte první screenshoty z fanouškovského remaku Half-Life: Blue Shift
Half-Life: Blue Shift Novinka Omrkněte první screenshoty z fanouškovského remaku Half-Life: Blue Shift

Omrkněte první screenshoty z fanouškovského remaku Half-Life: Blue Shift

Martin Cvrček

Martin Cvrček

12

Svého remaku v rámci Source enginu se kromě Half-Life a datadisku Opposing Force dočká i druhý přídavek s názvem Blue Shift.

Reklama

Komunita kolem Half-Life se stále neskutečným způsobem činí, což před pár měsíci dokázalo třeba vydání velepovedeného remaku prvního dílu pod názvem Black Mesa: Source. Kromě něj fanoušci pracují i na Operation Black Mesa, Source předělávce datadisku Opposing Force, jemuž se určitě vyplatí dát palec nahoru na Steam Greenlight.

Proto je tak nějak logické, že nás čeká i remake druhého datadisku Half-Life: Blue Shift. Ten ponese název Black Mesa: Insecurity a v kostce půjde o něco podobného jako výše zmíněné výtvory, tedy o předělávku celého datadisku do Source enginu. Zajímavé je, že na projektu dělají pouze dva lidé, kteří uvádějí, že mají hotovo z 33%, proto zatím není stanovené ani přibližné datum vydání. Naštěstí ale vydali alespoň první screenshoty, které vypadají dost lákavě.

Pokud jste s Half-Life: Blue Shift nikdy nepřišli do styku, připomínáme, že se v něm ujmete role sekuriťáka Barneyho Calhouna, jenž sehrál velkou roli i v Half-Life 2, abyste se znovu poprali s katastrofou v komplexu Black Mesa.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama