Novinka Oznámena nová expanze do Hearthstone

Oznámena nová expanze do Hearthstone

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC Apple iOS Android Android

135 nových karet, mounti a klíčové slovo.

Reklama

Karetní Hearthstone se i několik let po svém vydání stále těší velké popularitě, kdy autoři vydávají další a další expanze.

Letos v březnu tak odstartoval rok Gryfa, a to za pomoci rozšíření Forged In The Barrens, jenž hráče zavedlo do známé "horďácké" lokace

V minulém týdnu posléze byla oznámena expanze nová, a to tentokrát se jménem United in Stormwind (cinematic ukázku naleznete v náhledu), kdy je vám pravděpodobně z názvu jasné, že se podíváme do hlavního města Alliance - Stormwindu.

To znamená, že se dočkáme 135 nových karet (na ty odhalené se lze podívat zde), přičemž každá z herních tříd dostane speciální questovou kartu, která bude složena ze tří úkolů, kdy za splnění každého z nich dostanete odměnu (za splnění všech na vás bude čekat legendární minion).

Představeni také budou mounti (karty, jenž nabídnou buff pro miniona a po jeho smrti vyvolají právě onoho mounta) a profesní nástroje (zbraně, jenž místo útočné hodnoty mají speciální efekty).

Samozřejmě pak dojde i na nové klíčové slovo, které tentokrát zní "Tradeable" (Obchodovatelný). Kartu s tímto slovem budete moci zahrát buď klasicky, případně ji můžete za 1 manu vrátit do balíčku a líznout si novou.

Společně s rozšířením také odstartuje druhá fáze roku Gryfa, která přinese změny pro režim Battlegrounds (obměna dostupných minionů a dodání kosmetických doplňků). Řada ale přijde i na aktualizaci Duelů či balanční úpravy.

Oznámena nová expanze do Hearthstone

Zájemci si mohou již nyní předobjednat United in Stormwind bundle za 49,99 eur (1 280 Kč), který obsahuje 60 balíčků z rozšíření, dvě náhodné legendární karty a Lady Katrana Prestor rub.

Také je dostupný ještě mega bundle za 79,99 eur (2 050 Kč), kde naleznete 80 balíčků z rozšíření, pět balíčků Golden United in Stormwind, dvě náhodné legendární karty, alternativního mága a rub Lady Katrana Prestor, alternativního Bartendotrona do Battlegrounds a Battlegrounds perky.

Vydání je mířeno na 3. srpna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama