Pět nejnásilnějších her roku 2014
GTA 5 Novinka Pět nejnásilnějších her roku 2014

Pět nejnásilnějších her roku 2014

Michal Burian

Michal Burian

61

Redakce magazínu Consumer Reports sestavila žebříček pěti nejnásilnějších her loňského roku.

Reklama

Populární americký magazín Consumer Reports (thx Sportskeeda), který již od roku 1936 varuje spotřebitele před nebezpečnými produkty, sestavil žebříček pěti nejnásilnějších her, které vyšly v loňském roce. Tamní redakce varuje rodiče, aby jejich děti nehráli Grand Theft Auto V, Watch Dogs, The Evil Within, Assassin's Creed Unity a Sunset Overdrive. Místo toho dětem doporučují Skylanders: Trap Team, Disney Infinity 2.0, Pokemon Alpha Sapphire/Omega Ruby, Super Smash Bros. a LittleBigPlanet 3.

GTA V je podle nich plné krve, intenzivního násilí, nevhodného humoru, nahoty, sprostých slov, sexuálního obsahu a postavy ve hře užívají drogy a alkohol. Dítě by si prý mohlo myslet, že je úplně normální krást vozidla a mlátit lidi na ulici pro peníze.

Watch Dogs je hodně podobné, také obsahuje krev, intenzivní násilí, sprostá slova, silný sexuální obsah a postavy užívají drogy a alkohol. Redakci se nelíbí scény, kde osoby uvažují o sebevraždě nebo kdy muž ignoruje své plačící dítě, aby se mohl...

Přestože je Evil Within horor a jde po vás sadista s motorovou pilou, tak titul není zas až tak násilný. Díky cenzuře, kterou lze zapnout, nevidíte scény, které by jinak byly hodně krvavé. I přesto ale Consumer Reports hru nedoporučuje, stejně jako AC: Unity kvůli některým scénám a Sunset Overdrive za oslavování násilí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama