Plošinovka Atomic Ninjas od českých vývojářů pro PS3 a Vita
Atomic Ninjas Novinka Plošinovka Atomic Ninjas od českých vývojářů pro PS3 a Vita

Plošinovka Atomic Ninjas od českých vývojářů pro PS3 a Vita

Michal Burian

Michal Burian

3

V letošním roce si na PS3 a handheldu Vita budete moci zahrát akční plošinovku od českého studia Grip Games.

Reklama

Oficiální PlayStation blog nedávno světu představil novou akční 2,5D plošinovku s názvem Atomic Ninjas, kterou připravuje české studio Grip Games z Prahy.

Ve zkratce půjde o multiplayerovou akční plošinovku v nejrůznějších lokalitách, kde se utkáte s protivníky. Je v tom ovšem háček, nepřítele nebudete moci zabít přímo, budete k tomu muset využít samotné prostředí v aréně. Protivníka tak budete muset vylákat do pastí; spolehnout se budete moci na padající předměty, lasery, lávové jámy apod.

Vše se přitom bude odehrávat v 7 arénách a v celé řadě herních módů, včetně klasického Deathmatche a Capture the Flag. V arénách se bude moci prohánět sedm různorodých ninjů se 6 bizarními zbraněmi a s 8 super-schopnostmi jako je možnost být neviditelní, telekineze apod.

Samozřejmostí je pak lokální split-screen, online multiplayer a singleplayer proti botům.

Vývojáři navíc slibují zběsilou a frenetickou akci plnou humoru, kterého si budete moci užívat na konzoli PlayStation 3 a handheldu Vita. Obě dvě platformy budou propojeny, mj. jsou jistotou boje proti hráčům PS3 vs. Vita, stejně tak synchronizace uložených pozic napříč platformami.

Akční plošinovka Atomic Ninjas vyjde v digitální podobě na PlayStation Network letos v létě pro PS3 a na podzim pro handheld Vita.

Více už na oficiálních stránkách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama