Podívejte se na hrůzostrašný horor Scorn
Scorn Novinka Podívejte se na hrůzostrašný horor Scorn

Podívejte se na hrůzostrašný horor Scorn

Michal Burian

Michal Burian

35

Vydavatelé tvrdí, že je příliš divný pro masu hráčů. Vývojáři shánějí peníze na Kickstarteru.

Reklama

Když nezávislé studio Ebb Software ukázalo vydavatelským společnostem svůj hororový projekt nazvaný Scorn, byli zástupci tvůrčího celku odmítnuti se slovy, že je Scorn příliš divný pro masy. Vydavatelé si myslí, že se tahle hra bude líbit jen malé skupince hráčů a tím pádem prodeje nebudou nijak lichotivé. Ebb Software to ale nevzdali, ve vývoji pokračují a v současné době shánějí na Kickstarteru potřebných 150 tisíc eur.

Scorn je horor z pohledu první osoby, pohání ho technologie Unreal Engine 4. Autoři tvrdí, že ve hře budete prolézat temná zákoutí a bojovat proti opravdu hnusným tvorům. Není divu, že je Scorn přirovnáván k Vetřelci. Mají toho dost společného. Kromě bojů na vás čekají hádanky a také několik přátelských bytostí. Ne každý vás bude chtít vykuchat. Zajímavé také je prezentace příběhu, ten nebude vyprávěn žádnými filmovými pasáži, vše zažijete přímo při hraní, kdy se budete prodírat skutečně podivným a strašidelným světem. Vývojáři chtějí, abyste při hraní neustále přemýšleli, stejně tak dlouho po dohrání.

Pokud Scorn na Kickstarteru uspěje, tak bude rozdělen na dvě části. První s názvem Dasein by měla vyjít v příštím roce ve verzích pro PC. Aby vývojáři hráče přesvědčili, uveřejnili osmiminutový gameplay trailer (nahoře), ze kterého nejspíš dostanete husí kůži. Hlavní hrdina prochází temnými tunely a připravuje se na boj. Ten po několika minutách skutečně přijde. Nejprve uvidí podivné stvoření, které za sebou táhne mrtvolu. Když už dojde na obranu, má protagonista k dispozici střelnou zbraň, kterou postupně modifikuje v silnější a silnější zbraň.

Jaké jsou další cíle autorů? Pokud vybraná částka přesáhne 175 tisíc eur, dočká se Scorn úrovně určené pro virtuální realitu. Za 200 tisíc budou přidány další druhy nepřátel a za 250 tisíc bude hra rozšířena o další lokalitu a nespecifikovaný obsah.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama