Novinka Podpořte českou hru 1428: Shadows over Silesia

Podpořte českou hru 1428: Shadows over Silesia

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

8
Platformy Windows PC

Požadovanou částku se zatím vybrat nepodařilo.

Reklama

Začátkem září jsme vás informovali o zahájení crowdfundingové kampaně na českou hru 1428: Shadows over Silesia. Nyní zbývá do konce kampaně na platformě Hithit pouhých 7 dnů.

Požadovaných 500 tisíc korun se však zatím vybrat nepodařilo. Aktuálně se číslo zastavilo na částce 383 tisíc. Stále tedy zbývá vybrat 117 tisíc korun.

Za vývojem hry stojí jediný vývojář v osobě Petra Kubíčka, který zatím vývoj financoval z vlastních úspor. Zajištění zbylých prostředků na dokončení má obstarat právě komunitní financování. Pro budoucnost hry je proto výsledek crowdfundingové kampaně poměrně zásadní.

Hra 1428: Shadows over Silesia vás vezme do českých zemí v období husitských válek. Reálné historické zasazení budou doplňovat různé fantasy prvky. Žánrově půjde o izometrickou akční adventuru.

Našince by kromě zasazení mohl lákat rovněž plánovaný český dabing, který vzniká ve spolupráci se skupinou Fénix Pro Dabing.

Vývoj hry můžete finančně podpořit skrze platformu Hithit.

Bližší informace o hře naleznete na oficiálních stránkách nebo Steamu.

Přispěvatelé mohou kromě samotné hry získat řadu zajímavých bonusů, mezi které se řadí i plánovaná speciální Xzone edice hry.

Podpořte českou hru 1428: Shadows over Silesia
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama