Podpořte vznik Wasteland 2
Wasteland 2 Novinka Podpořte vznik Wasteland 2

Podpořte vznik Wasteland 2

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

1

Rádi byste viděli na pultech pokračování kultovního post-apokalyptického RPG Wasteland? Tak pro to něco udělejte!

Reklama

Studio inXile Entertainment si vzalo inspiraci z Double Fine a na serveru Kickstarter rozjelo vlastní promo-akci, jejímž prostřednictvím by vývojáři rádi vybrali 900 tisíc dolarů.

Sami sice odhadují, že na vývoj hry bude třeba přibližně milion, avšak Brian Fargo, zakladatel studio Interplay a duchovní otec jak původního Wasteland tak i Falloutu, slíbil, že v případě potřeby daných sto tisíc poskytne z vlastní kapsy.

Pokud by se ovšem vybralo 1,25 milionu dolarů, peníze navíc by se využily k vytvoření většího, komplexnějšího světa. Při 1,5 milionech by svět znovu narostl, avšak tentokrát by ho doplnila ještě celá řada nových prostředí, úkolů a příběhových linek. A nebylo by vyloučeno ani vydání na Mac.

Pokud se bojíte o výsledný produkt s tím, že už to stejně nebude jako dřív tak vězte, že se pro tento účel dal dohromady původní tým, kterému bude šéfovat přímo Brian Fargo, pod nímž skončí i původní designéři – Alan Pavlish a Mike Stackpole. O muziku by se pak postaral Mike Morgan, jemuž můžete děkovat za soundtrack k prvnímu i druhému Falloutu.

Akce potvrá až do 17. dubna, přičemž od dnešního spuštění se vybralo už víc jak třicet tisíc dolarů. Tak na co ještě čekáte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama