Podrobnosti o expanzi, která po sedmi letech rozšíří Two Worlds 2
Novinka Podrobnosti o expanzi, která po sedmi letech rozšíří Two Worlds 2

Podrobnosti o expanzi, která po sedmi letech rozšíří Two Worlds 2

Michal Burian

Michal Burian

3

Před příchodem třetího dílu vyjde samostatná expanze, která nás opět zavede do Antalooru, kde se stane něco velkého.

Reklama

Vzpomenete si ještě na Two Worlds 2? Jde o open-world RPG od studia Reality Pump, které vyšlo v roce 2010. Do herního průmyslu se nezapsalo zlatým písmem, přesto nad ním vydavatel nezlomil hůl. Kromě vývoje Two Worlds 3 pracují tvůrci také na expanzi pro druhý díl. Ta dorazí již 25. května letošního roku. Dnes jsme se dozvěděli důležité podrobnosti.

Jak již víme, rozšíření Call of the Tenebrae se zaměří na návrat hrdiny Antalooru, kde budeme svědky vraždy DarPha, kterou spáchal kmen ohyzdných potkaních kreatur The Chosen, ovládají záhadnou a silnou magie. Našim úkolem je bude zastavit, aby nevyvraždili všechen lid v zemi. Z dnešní tiskové zprávy se ale zdá, že DLC bude mnohem komplexnější:

Two Worlds II: Call of the Tenebrae má vzít hráče na dobrodružství točící se kolem deset let staré záhady a zjišťování pravdy. Při tom všem budete bojovat se starodávným zlem zvaném Tenebrae. V sázce toho prý nikdy nebylo víc, ale náš hrdina nebude nebezpečí čelit sám. K dispozici bude mít staré i nové přátele a pochopitelně i nepřátele. To vše a mnohem víc má otřást celým universem Two Worlds.

Těšit se můžete na desetihodinovou herní dobu, nová místa, protivníky i zbraně. Zajímavé také je, že expanze vyjde samostatně, k hraní nebude zapotřebí původní Two Worlds 2. Cena Call of the Tenebrae byla stanovena na 15 dolarů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama