Pirátské RPG Raven’s Cry si chce napravit pověst
Raven’s Cry Novinka Pirátské RPG Raven’s Cry si chce napravit pověst

Pirátské RPG Raven’s Cry si chce napravit pověst

Michal Burian

Michal Burian

10

Chystá se nová verze, kterou dostanou majitelé původní zdarma.

Reklama

Společnost TopWare Interactive překvapivě oznámila nový název pro dosti odbyté pirátské RPG Raven’s Cry, které po několika odkladech vyšlo letos v lednu pro PC. Vůbec bychom se nedivili, kdybyste si hru nepamatovali. V naší recenzi dostala pouhé 3/10 a vytýkán ji byl nudný příběh, hrozně zpracované souboje, nezáživné námořní bitvy, otřesná umělá inteligence, otravný nebo chybějící dabing, mizerná optimalizace, velké množství bugů a časté pády hry.

Je tak překvapením, že se v TopWare Interactive nevzdávají a rozhodli se napravit pověst hry i tu svou. Jak toho chtějí docílit? Studio Reality Pump připravuje novou verzi Raven’s Cry, která se bude jmenovat Vendetta: Curse of Raven's Cry. Titul nebude mít pouze jiný název, ale celkově by se mělo vše zlepšit a hra by konečně měla být hratelná.

Slibováno je dobrodružství čítající přes 50 hodin, 360 postav, více než 500 questů, 120 minut filmečků a autentické zbraně, prostředí a lodě, stejně tak úchvatné bitvy a intenzivní námořní bitvy.

A navíc pro stávající majitele Raven’s Cry bude Vendetta: Curse of Raven's Cry zdarma. Titul je plánován pro Windows, Linux, Steam OS a Mac.

První obrázky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama