Pokračování filmového Warcraftu je ve hvězdách
Novinka Pokračování filmového Warcraftu je ve hvězdách

Pokračování filmového Warcraftu je ve hvězdách

Michal Burian

Michal Burian

22

Bude záležet na tom, jak se filmu bude dařit. Pokud bude úspěšný, rád by Duncan Jones natočil pokračování.

Reklama

V roce 2016 (s největší pravděpodobností v březnu) se v kinech objeví film Warcraft inspirovaný oblíbenou sérií od společnosti Blizzard. Má jít o epické dobrodružství odehrávající se ve světě Azeroth, kde dojde k válce. Spory mezi uskupením ras Aliance a Hordy budeme sledovat očima lidského generála Anduina Lothara a orkského náčelníka Durotana. Podíváme se tak do nejznámější bašty lidského pokolení Stormwind či magického Dalaranu.

Pokud se filmu nemůžete dočkat a zajímáte se o to, zda se alespoň uvažuje nad tím, že by se natočilo pokračování, tak se k tomu vyjádřil režisér Duncan Jones. Nechal se slyšet, že druhý díl je ve hvězdách. Záleží na tom, jak se prvnímu dílu bude dařit. Pokud bude úspěšný, rád by Duncan Jones natočil pokračování.

Podle jeho slov je důležité, že se film soustředí na první kontakt mezi skřety a lidmi a že nám ukáže situaci z obou stran. To by mělo dostatečně vysvětlit všechny okolnosti, aby zápletku pochopil i divák, který se s Warcraftem v herním světě nesetkal.

Co se týče možného propojení herního World of Warcraft a filmu, tak Jones na tuto adresu řekl, že na stole existuje mnoho nápadů, nechtěl být ale konkrétní. Uvidíme, zda Blizzard využije některé nápady pro nový díl. Spousta příznivců si totiž přeje novou strategii z universa Warcraftu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama