Pokud Star Citizen vybere 64 milionů dolarů, dočkáme se mazlíčků
Star Citizen Novinka Pokud Star Citizen vybere 64 milionů dolarů, dočkáme se mazlíčků

Pokud Star Citizen vybere 64 milionů dolarů, dočkáme se mazlíčků

Jan Kalný

Jan Kalný

30

Zatímco se proháníte ve Star Citizen a užíváte si svobody, chtělo by to někoho, s kým si můžete zábavu naplno užívat kdykoliv chcete. Třeba psa.

Reklama

Star Citizen na poli crowdfundingu slaví velký úspěch. Hra dokázal do dnešního dne vydělat 63 milionů dolarů, což je opravdu hodně. Cloud Imperium do hry posledně přidali několik lodí. Pro svůj další cíl si ale vybrali zvířata, se kterými můžete sdílet svou radost z úspěchů.

„Máme opravářské boty, máme ryby, ale ještě jsme do Star Citizen neimplementovali tradiční systém zvířat,” dočteme se v oficiálním dopise.

„Při 64 milionech se to změní. Už od dob kočky Jonese z Aliena nebo Daggita z Battlestar Galacticy, zvířata vždy měla své místo na palubách lodí. A my vám chceme tuhle možnost dát. Můžete očekávat tradiční mazlíky a cokoliv dalšího ze Star Citizen universa! (Torshu Grey kraby jsou jen začátek.)”

Chris Roberts se svým týmem se rozhodl pro mazlíčky, aby uctil památku Paddingtona, jenž pomohl dosáhnout na 4 miliony dolarů. Tvůrci navíc už aktivně přemýšlí nad odměnou za 65 milionů. Pokud vás zajímá více, stačí si přečíst dopis.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama