Povídejte se, jak by mohl vypadat remake Bully v Unreal Enginu 5
Bully 2 Novinka Povídejte se, jak by mohl vypadat remake Bully v Unreal Enginu 5

Povídejte se, jak by mohl vypadat remake Bully v Unreal Enginu 5

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Dočká se někdy série nového dílu?

Reklama

V prosinci loňského roku se spekulovalo o tom, že by mohl být brzy odhalen remake, remaster nebo pokračování značky Bully. Od té doby jsme se ale ničeho konkrétního nedočkali, takže to vypadá, že se informace insidera Toma Hendersona úplně na pravdě nezakládaly.

Vzhledem k tomu, že Rockstar oficiálně potvrdil práce na novém GTA, pro které bude potřebovat velké množství lidských zdrojů, je návrat Bully v současnosti nepravděpodobný. Pokud by vás však zajímalo, jak by mohl remake Bully a jeho ústřední postavy vypadat v moderní grafice za použití Unreal Enginu, tak můžete níže zhlédnout propracovaný fanouškovský trailer.

Za ukázkou stojí youtubový kanál s názvem TeaserPlay, na kterém se nachází podobné trailery i z jiných populárních her. Je důležité poznamenat, že se jedná pouze o fanouškovský koncept, který má ukázat možnosti pátého Unreal Enginu. Samotný vývoj remaku autoři ukázky v plánu nemají.

Kromě zmíněného koncept traileru si můžete prohlédnout také jeho porovnání s původní hrou.

Přáli byste si návrat této značky?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama