Předčasné odhalení Men of War: Vietnam
Men of War Novinka Předčasné odhalení Men of War: Vietnam

Předčasné odhalení Men of War: Vietnam

Milan Votava

Milan Votava

2

Studio Best Way již několikrát dokázalo, že real-time strategie z druhé světové války jsou jednoznačně jejich parketa. Nyní se však ukazuje, že by rádi zavítali také do husté džungle ve Vietnamu.

Reklama

Není to tak dlouho, co Best Way oznámili novou RTS z prostředí druhé světové války – Men of War: Assault Squad, a již dnes se předčasně provalilo, že další chystanou hrou ze série Men of War, bude další vojenská RTS, tentokrát ovšem z války ve Vietnamu – Men of War: Vietnam. K onomu předčasnému odhalení došlo především díky nově uniklým obrázkům, které se objevily na internetu, avšak oficiální ohlášení s několika dalšími informacemi čekáme až v blízké budoucnosti.

Důležité však je, že se můžeme těšit na speciální jednotky, které operují ve Vietnamské válce. Chybět nebudou ani nové zbraně a vozidla, jako je například M-16, T-54, M-113, Patton III, M-60, AK-47, M-14, RPG-2, M-72 LAW či RPK.

Se svou jednotkou bychom se měli zúčastnit obrany mostu, přepadení Ho Chi Minh cesty a zahrajeme si také na kočku a myš v nájezdech na Mekong Delta.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama