Novinka Představeno DLC a 3rd person režim pro Resident Evil Village

Představeno DLC a 3rd person režim pro Resident Evil Village

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Hra se dočká Gold edice a spousty nového obsahu.

Reklama

Už loni na E3 jsme se dočkali oznámení DLC pro Resident Evil Village, od té doby Capcom mlčel. Co jsme však dostali na úterní Capcom Showcase, to asi fanoušci nečekali. Do Village nemíří jenom příběhové rozšíření, ale také novinky do Mercenaries a dokonce 3rd person režim.

Začneme tím nejzajímavějším – příběhové rozšíření, které nás zanese do trochu jiného období, než byste možná čekali. Nepůjde do minulosti a ani se nejedná o část za Chrise. DLC nese název "Shadows of Rose" a jak už název napovídá, zahrajeme si v něm za Ethanovu dceru Rose, která už ovšem dospěla. A to je na celém příběhu vůbec to nejpodivnější, odehrává se 16 let po událostech Village, půjde tak o zdaleka největší skok v čase v historii celé série.

Rose si užívá života, ale trápí ji speciální síly, jimiž disponuje. Rozhodne se tak vydat do vědomí organismu jménem Megamycete, který hraje důležitou roli už v základní hře. Rose však objeví úplně nový svět, vzdálený realitě minulosti. Sbírku vzpomínek na onu vesnici, pohlcenou Megamycetem. A k tomu všemu záhadnou osobu, která vypadá přesně jako ona.

Shadows of Rose budeme hrát z pohledu třetí osoby a je jednou ze tří součástí plánované Gold Edice RE8.

Tou druhou je 3rd person režim pro základní hru. Velmi žádaná funkce se nakonec skutečně do Village podívá. Projít si s ní budete moct celou hru, stejně jako ve 1st personu.

Poslední novinkou je pak nový obsah do režimu Mercenaries. Budou přidány nové levely a hlavně si budeme moct zahrát za tři další postavy, které z Village dobře znáte: Chris Redfield, Karl Heisenberg a samozřejmě Lady Dimitrescu.

Resident Evil Village Gold Edition vyjde 28. října tohoto roku, zatím neznáme oficiální cenu.

Ve stejný den vyjde také několikrát odkládaný multiplayer Resident Evil Re:Verse.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama