Představujeme Vám Zing.cz
Speciály Článek Představujeme Vám Zing.cz

Představujeme Vám Zing.cz

Redakce

Redakce

22

S vervou, nadšením, elánem a odhodláním spouštíme Zing. Jako každý nový projekt je i Zing pro čtenáře něčím novým a neokoukaným. Pro pohodlí a rychlou orientaci jsme si pro Vás připravili krátký přehled všeho, co byste mohli chtít o našem portálu vědět.

Reklama

Po několika měsících příprav spouštíme náš nový herní projekt. Zing značí vervu, nadšení, elán a odhodlání, se kterým ke hrám i magazínu samotnému přistupujeme. Hry nás prostě baví, dobře se orientujeme na herní scéně, pilně sledujeme vše, co se kde šustne a rádi bychom se o naše poznatky podělili i s Vámi čtenáři. Vybaveni redakcí s mnohaletými zkušenostmi a technologickým zázemím se nám snad podaří naplnit představy každého z Vás o jednom z nejlepších herních portálů.

Naším hlavním cílem při návrhu magazínu byla provázanost informací. Díky štítkům a kategorizaci obsahu se tak snadno několika kliknutími přenesete na relevantní novinky, články, videa či dema ke stažení. K tomu Vám mimo jiné dopomůže i box s informacemi o odpovídající hře na vrchu levého sloupce. Ten se zde objeví vždy, bude-li některá z her z naší databáze s aktuálním obsahem nějak souviset a umožní Vám tak snadno přejít na další související informace o hře, která Vás právě zajímá.

Jednou ze stěžejních náplní webu, která to vše drží pohromadě, je právě obsáhlá databáze her, která již nyní čítá stovky titulů, a budeme ji pro Vás stále rozšiřovat. Naleznete ji v menu pod odkazem Hry, hned vedle novinek podle jednotlivých platforem. Přímo z katalogu nebo z levého sloupce se pak můžete dostat i na přehledný plán her, jež mají v brzké době vyjít. Rozlišujeme zde mezi jednotlivými platformami i regiony. Nestane se Vám proto, že byste minuli hru, která je už na světě nějaký ten měsíc, ale na PC vychází až později. Vše Vám včas připomeneme.

Za zmínku stojí i obsáhlá databáze herních videí a trailerů, které pro Vás sbíráme již od roku 2008 a prezentujeme na TrailerZone a na Zingu v naší rozsáhlé galerii. Nejen ta však bude zdrojem aktuálních videí pro Zing. Navíc chystáme i české titulky k důležitým novým videím, stejně jako videorecenze a videopreview. Nechte se však překvapit. Připraveného toho pro Vás máme ještě dost, a tak nejen ony zašedlé položky v menu budeme postupně odkrývat. Zaměříme se především na interakci se čtenáři a pokusíme se Vám tak poskytnout rozsáhlejší možnosti profilů, hodnocení, komentování i přátelení.

Naší součástí je také populární pořad o hrách Indian. Ve speciální sekci můžete sledovat každou středu od 17:00 živé přenosy, nebo si pustit nějaký speciál, rozhovor, video recenzi či video preview.

Dost bylo řečí, pusťte se směle do louskání našich webových stránek, a pokud se snad ztratíte, vždy Vás spolehlivě navede přehledné vyhledávání rozdělené do několika kategorií. Ti z Vás, ze kterých se pak stanou ostřílení veteráni, zajisté ocení možnost filtrovat novinky podle platforem a důležitosti, nebo možnost zkráceného a do jisté míry přehlednějšího a účelnějšího výpisu novinek.

Jsme si vědomi, že náš úspěch závisí na Vás čtenářích, a proto oceníme veškeré náměty či připomínky, ať už v komentářích pod článkem, nebo přímo emailem do redakce a osobně redaktorům.

Těšíme se na Vás,

Redakce Zing.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama